JAREK-XJR Opublikowano 12 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Mam kilkanaście sztuk odzieży dla szczupłych, drobnych dziewcząt. Miałem więcej ale w pierwszej kolejności zabrałem do "mojego" ośrodka dla dziewczyn. To co zostało - czyste, praktycznie nowe ciuszki, chętnie podrzucę gdzieś, gdzie ktoś może jeszcze skorzystać. Proszę, podpowiedzcie gdzie podrzucić. Gwarantuję, ze nie jest to chłam, który to, często, ludzie próbują wcisnąć "potrzebującym", uprzątając szafy albo piwnice ze szmat. 1 Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Jaka rozmiarówka?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 17 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Juz poszło, wystawiłem pod śmietnikiem.Można usunąć temat.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Juz poszło, wystawiłem pod śmietnikiem.Można usunąć temat.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaSzkodaPozdrawiamWysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi