JAREK-XJR Posted March 12, 2021 Report Share Posted March 12, 2021 Mam kilkanaście sztuk odzieży dla szczupłych, drobnych dziewcząt. Miałem więcej ale w pierwszej kolejności zabrałem do "mojego" ośrodka dla dziewczyn. To co zostało - czyste, praktycznie nowe ciuszki, chętnie podrzucę gdzieś, gdzie ktoś może jeszcze skorzystać. Proszę, podpowiedzcie gdzie podrzucić. Gwarantuję, ze nie jest to chłam, który to, często, ludzie próbują wcisnąć "potrzebującym", uprzątając szafy albo piwnice ze szmat. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOTOTOM Posted March 17, 2021 Report Share Posted March 17, 2021 Jaka rozmiarówka?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAREK-XJR Posted March 17, 2021 Author Report Share Posted March 17, 2021 Juz poszło, wystawiłem pod śmietnikiem.Można usunąć temat.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
FOTOTOM Posted March 17, 2021 Report Share Posted March 17, 2021 Juz poszło, wystawiłem pod śmietnikiem.Można usunąć temat.Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaSzkodaPozdrawiamWysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts