JAREK-XJR Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2021 Jak zapewne część z Was wie, uruchomiłem, na portalu zrzutka.pl skarbonkę na rzecz zbiórki pieniędzy na organizację obozu letniego w Przesiece dla wychowanek Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego nr 3 w Łodzi. To link do zrzutki -> https://zrzutka.pl/b2vpn3 Uruchomiłem też, myślę, że znacznie łatwiejszą formę wsparcia. Znalazłem serwis FaniMani, którego wspieranie wybranej organizacji polega na tym, że robiąc zakupy w internecie, sprzedający przekazuje pewien procent z zakupu na rzecz organizacji, nie zwiększając ceny zakupu. Tu jest link -> Stowarzyszenie Pomocy Młodzieży Niedostosowanej Społecznie "Dla Przyszłości" - wspieraj nas na FaniMani.pl Otwierając go można zapoznać się z instrukcją jak wspierać robiąc zakupy przez internet i nie dokładając do zakupu ani grosika. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Rekomendowane odpowiedzi