Kastomek 54 Posted February 28 Report Share Posted February 28 Cześć Potrzebuję nabyć przyczepkę na dwa motocykle. Interesuje mnie sztuka przyjemna w użytkowaniu. Chciałbym aby 120km/h było możliwe do osiągnięcia z przyczepą na haku. Może ktoś ma i chce się pozbyć, albo ktoś jest zadowolony i chciałby mi coś doradzić. Z góry bardzo dziękuję i pozdrowienia dla Wszystkich! 0 Quote Link to post Share on other sites
Wojtas 522 Posted February 28 Report Share Posted February 28 Łoo Panie przyczepka to nie rakieta misiaki tylko czekają na takie "strzały". Może do szybszego transportu bedzię lepszy bus blaszk? Kipa pod kluczem moto bezpieczne. 0 Quote Link to post Share on other sites
Marci1N 10 Posted February 28 Report Share Posted February 28 Neptun Moto 3, targaliśmy na takiej że znajomym 2 moto do Chorwacji. Autostradowo 130/h nie robiło wrażenia na przyczepce jak i aucie. Ze swojej strony dołożył bym kilka mocowań pasów. PS. Nie sprzedaję, wypożyczałem 0 Quote Link to post Share on other sites
marr 33 Posted March 2 Report Share Posted March 2 (edited) On 2/28/2021 at 3:57 PM, Kastomek said: Chciałbym aby 120km/h było możliwe do osiągnięcia z przyczepą na haku. Dozwolona prędkość z przyczepą to 80 kph Edited March 2 by marr (see edit history) 0 Quote Link to post Share on other sites
Piuriel 1751 Posted March 2 Report Share Posted March 2 (edited) 2 godziny temu, marr napisał: Dozwolona prędkość z przyczepą to 80 kph Zgadza się. A masz może jakąś przyczepę do polecenia zatem do 120km\h komfortowej? Czasem wiatr od przodu itp. Edited March 2 by Piuriel (see edit history) 0 Quote Link to post Share on other sites
Kastomek 54 Posted Tuesday at 09:24 AM Author Report Share Posted Tuesday at 09:24 AM Kupię coś co komfortowo jedzie 120km/h , to będę mógł 80 jechać w spokoju z zapasem. 0 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts