elfeti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Na razie wstawiona na serwis ale w końcu jest... pierwsza miłość a może przelotny romans, życie pokaże. Na razie jestem uradowany wręcz podniecony Mam nadzieję, że Madpawel nie wykryje za wiele do naprawy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kawał fajnej kawy - polowałem też na taką swego czasu, pogratulować aczkolwiek brakuje mi podstawowych informacji o Twojej nowej maszynie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dokładnie, napisz coś więcej - rok, przebieg, jaka historia motocykla itd. itp. Więcej fotek też by się przydało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Miło będzie pojeździć w towarzystwie bratniego motocykla Jak ją odbierzesz to cyknij więcej fotek i zrób jakiś opis. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jak tylko odbiorę z serwisu to coś napiszę więcej o stanie technicznym i dodam fotki. Ogólnie moto wygląda na zadbane ma swoje lata i jakieś minusy też oczywiście ma. Pochodzi z 2003 roku i w Polsce jest od 05-2007. Będę z tego co wiem 3 właścicielem. Pierwszy podobno "kierowca tira" co nie miał czasu na motocykl, drugi od którego odkupiłem miał go prawie 3 lata i też po przyjściu na świat syna i przeprowadzce pod miasto nie miał kiedy śmigać na moto. Specyfikacja techniczna razem z fotkami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kiedyś zastanawiałem się poważnie nad takim ZR7S, jednak wybór padł na GSX-F 600... Na fotkach prezentuje się zacnie, widać dodatkowe gmole na silnik:) Pozbyłbym się jedynie naklejek z lag. Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo2310 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Gratulacje. Kawał maszyny, tylko nie szalej Niech dobrze służy i wpadnij pokazać sprzęta na żywo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Gratulacje. Kawał maszyny, tylko nie szalej Niech dobrze służy i wpadnij pokazać sprzęta na żywo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Jestem pełen respektu przed nią i na pewno wpadnę na "test drive"... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 chyba nigdy takiego nie widziałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Małe fotki z ostatniego wypadu za miasto. (na wieś ) Po pierwszych kilometrach na plus: pozycja za sterami (prosta i wygodna). Na minus: dość słabe hamulce, przy tej masie nawet niewprawiony kierowca jak ja widzi pewne braki. (razem z motocyklem ważymy dobrze ponad 300kg) W planach: oplot Hel'a i zmiana kierownicy na akcesoryjną. Oryginalna niestety była prostowana po wywrotce poprzedniego właściciela. Dodatkowo poszukuję lewej strony czaszy ale z racji, że model raczej nie jest popularny może być problem (jak znajdę to zmienię jak nie to zrobię "tuning") . Brakuje jej kawałka plastiku co nie wpływa na jazdę ale na wygląd już tak 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Dziś Kawa dostała parę prezentów 1. Nowa kierownica TRW / Lucas 2. Końcówki / ciężarki Zipser 3. Przewody przód czerwone "hel'e" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Elfeti, odbierałeś tę kierownicę dzisiaj w Motorwings ok 18? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Si, kupione w motorwings 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Tośmy się widzieli przy kasie. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 ten od karty to Ty? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Taaaaaa. Mogłem mieć kompletny strój za 0 zł. 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 A taka już konkretna cenka tego motocykla? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Słuszna decyzja, wymiana tej prostowanej kiery Całkiem nieźle taka maszyna lata, no chyba ze MateuszZR7 ma w swojej dodatkowo pedały zamontowane 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 A taka już konkretna cenka tego motocykla? Wszystko do dogadania... priv. MateuszZR7 ma w swojej dodatkowo pedały zamontowane z tego co ją widziałem to nie miał... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi