elfeti Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Na razie wstawiona na serwis ale w końcu jest... pierwsza miłość a może przelotny romans, życie pokaże. Na razie jestem uradowany wręcz podniecony Mam nadzieję, że Madpawel nie wykryje za wiele do naprawy 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Kawał fajnej kawy - polowałem też na taką swego czasu, pogratulować aczkolwiek brakuje mi podstawowych informacji o Twojej nowej maszynie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dokładnie, napisz coś więcej - rok, przebieg, jaka historia motocykla itd. itp. Więcej fotek też by się przydało http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
MateuszZR7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Miło będzie pojeździć w towarzystwie bratniego motocykla Jak ją odbierzesz to cyknij więcej fotek i zrób jakiś opis. 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Jak tylko odbiorę z serwisu to coś napiszę więcej o stanie technicznym i dodam fotki. Ogólnie moto wygląda na zadbane ma swoje lata i jakieś minusy też oczywiście ma. Pochodzi z 2003 roku i w Polsce jest od 05-2007. Będę z tego co wiem 3 właścicielem. Pierwszy podobno "kierowca tira" co nie miał czasu na motocykl, drugi od którego odkupiłem miał go prawie 3 lata i też po przyjściu na świat syna i przeprowadzce pod miasto nie miał kiedy śmigać na moto. Specyfikacja techniczna razem z fotkami. 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Kiedyś zastanawiałem się poważnie nad takim ZR7S, jednak wybór padł na GSX-F 600... Na fotkach prezentuje się zacnie, widać dodatkowe gmole na silnik:) Pozbyłbym się jedynie naklejek z lag. Pozdrawiam. 0 Cytuj
przemo2310 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Gratulacje. Kawał maszyny, tylko nie szalej Niech dobrze służy i wpadnij pokazać sprzęta na żywo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Gratulacje. Kawał maszyny, tylko nie szalej Niech dobrze służy i wpadnij pokazać sprzęta na żywo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif Jestem pełen respektu przed nią i na pewno wpadnę na "test drive"... 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 chyba nigdy takiego nie widziałem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Małe fotki z ostatniego wypadu za miasto. (na wieś ) Po pierwszych kilometrach na plus: pozycja za sterami (prosta i wygodna). Na minus: dość słabe hamulce, przy tej masie nawet niewprawiony kierowca jak ja widzi pewne braki. (razem z motocyklem ważymy dobrze ponad 300kg) W planach: oplot Hel'a i zmiana kierownicy na akcesoryjną. Oryginalna niestety była prostowana po wywrotce poprzedniego właściciela. Dodatkowo poszukuję lewej strony czaszy ale z racji, że model raczej nie jest popularny może być problem (jak znajdę to zmienię jak nie to zrobię "tuning") . Brakuje jej kawałka plastiku co nie wpływa na jazdę ale na wygląd już tak 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Dziś Kawa dostała parę prezentów 1. Nowa kierownica TRW / Lucas 2. Końcówki / ciężarki Zipser 3. Przewody przód czerwone "hel'e" 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Elfeti, odbierałeś tę kierownicę dzisiaj w Motorwings ok 18? 0 Cytuj You'll never ska alone!
elfeti Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Si, kupione w motorwings 0 Cytuj
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Tośmy się widzieli przy kasie. 0 Cytuj You'll never ska alone!
bercikoski Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Taaaaaa. Mogłem mieć kompletny strój za 0 zł. 0 Cytuj You'll never ska alone!
Kapsel Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2013 A taka już konkretna cenka tego motocykla? 0 Cytuj
Lans Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 Słuszna decyzja, wymiana tej prostowanej kiery Całkiem nieźle taka maszyna lata, no chyba ze MateuszZR7 ma w swojej dodatkowo pedały zamontowane 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2013 A taka już konkretna cenka tego motocykla? Wszystko do dogadania... priv. MateuszZR7 ma w swojej dodatkowo pedały zamontowane z tego co ją widziałem to nie miał... 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi