Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 jaqu, jak nie będzie się czasami pisać o d*pie-maryni, to to forum zemrze do końca... a kontynuując wątek, to jakie rajstopy na moto najlepsze, termoaktywne, czy w koronki? 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
jaquzie Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Hej Mario, nie mam nic przeciw pisaniu o d*pie maryni, byle w wątku o d*pie maryni 😄 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
FOTOTOM Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Wczoraj wieczorem jeszcze skoczyłem po ciepłe pieczywo do piekarni. Kuferki są super nie tylko na wyjazdy.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową.
jaquzie Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dokładnie jak przedmówca mówi. Choć i sakwy się sprawdzają 🙃 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Misiek Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2022 19 godzin temu, jaquzie napisał: Dokładnie jak przedmówca mówi. Choć i sakwy się sprawdzają 🙃 Właśnie pokazałem koledze, któremu niedawno urodziły się bliźniaki. Zobaczymy, co z tym zrobi... 0 Cytuj
Mrozu Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2022 Panowie prosze nie odchodzic od tematu!! mialo byc zdjecie kolezanki z moto, a wy tu wysylacie bulki w kufrach.. no nie godzi sie tak 2 Cytuj
Andrzej 50 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2022 KATJA DAJ TO ZDJECIE ale lepiej powiedz-napisz jakie plany wyjazdowe szkoda jezdzic tylko po miescie. Ja w poniedziałek rozciagnolem swoje kosci do Tomaszowa -groty i zalew zapomniałem o Spale - taki pesel 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi