Mario Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 jaqu, jak nie będzie się czasami pisać o d*pie-maryni, to to forum zemrze do końca... a kontynuując wątek, to jakie rajstopy na moto najlepsze, termoaktywne, czy w koronki? 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2022 Hej Mario, nie mam nic przeciw pisaniu o d*pie maryni, byle w wątku o d*pie maryni 😄 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Wczoraj wieczorem jeszcze skoczyłem po ciepłe pieczywo do piekarni. Kuferki są super nie tylko na wyjazdy.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dokładnie jak przedmówca mówi. Choć i sakwy się sprawdzają 🙃 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 19 godzin temu, jaquzie napisał: Dokładnie jak przedmówca mówi. Choć i sakwy się sprawdzają 🙃 Właśnie pokazałem koledze, któremu niedawno urodziły się bliźniaki. Zobaczymy, co z tym zrobi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 4 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2022 Panowie prosze nie odchodzic od tematu!! mialo byc zdjecie kolezanki z moto, a wy tu wysylacie bulki w kufrach.. no nie godzi sie tak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej 50 Opublikowano 6 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 KATJA DAJ TO ZDJECIE ale lepiej powiedz-napisz jakie plany wyjazdowe szkoda jezdzic tylko po miescie. Ja w poniedziałek rozciagnolem swoje kosci do Tomaszowa -groty i zalew zapomniałem o Spale - taki pesel 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi