Gość Katja Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Panie, biere w ciemno! 😄😄😄 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 13 godzin temu, Katja napisał: Pięknie mi będzie w chromach, mówię Wam! To może jakaś końcówka wydechu do ręki i dodatkowe zdjęcie dla kolegów? 😆 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Na turystycznych pozycja również jest wyprostowana i wygodna.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) No tak @FOTOTOM, racja! Ale... czy turystyki nie należą czasem do kategorii stosunkowo ciężkich motocykli? 😉 🙃 @Misiek a co to tam masz w profilowym?😁 wstawisz większe foto? 😁 Edytowane 13 Marca 2021 przez Katja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 No tak [mention=6072]FOTOTOM[/mention], racja! Ale... czy turystyki nie należą czasem do kategorii stosunkowo ciężkich motocykli? [mention=4964]Misiek[/mention] a co to tam masz w profilowym? wstawisz większe foto? Środek ciężkości mają wyżej osadzony. I kanapy rownież sa wyżej.Wagowo to chyba podobnie ważą.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 (edytowane) Chciałam się dziś zapisać na kurs na torze kartingowym. Wszystko u mnie pozamykane do odwołania I w ogóle jako ciekawostkę napiszę, że na większości torów jest wymagany kombiak skórzany. Co to w ogóle jest za dyskryminacja jakaś🙄 Ja jeszcze nie kupiłam (wszystko jest pozamykane) i w sumie nie wiem, czy na pewno chcę skórzany🤔 A tak w ogóle, to namieszaliście Panowie😜 Przyszłam do cukierni po lody, a Wy mi tu eklerki proponujecie😉 Edytowane 14 Marca 2021 przez Katja (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 A bo łatwo się zamknąć na coś, co subiektywnie może być gorsze dla kogoś. W sensie, jak nie weźmiesz między nogi, to się nie dowiesz czy pasuje czy nie A cruisery są akurat bardzo specyficzne i te same cechy jezdne jednych przyciągają, a drugich odpychają. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 11 godzin temu, Katja napisał: Przyszłam do cukierni po lody, a Wy mi tu eklerki proponujecie dobre eklerki nie sa zle, a lody sie topia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jcb Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Nawet jeżeli idziesz do tej cukierni na lody a akurat mają degustację to warto spróbować i tych eklerków, pączków i jeszcze sernika - poznasz smak a kupować nie musisz. Ten moment gdy szukasz motocykla (podobnie jest samochodem) to najlepsza chwila żeby popróbować innych (zupełnie różnych) opcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 Ja tak miałem dziś podczas kupowania obuwia motocyklowego.Była opcja A oraz opcja BA po przymiarce i konsultacji trafiła się opcja C.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @KatjaProszę bardzo. Moja mała zabawka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 @Misiek piękna! 🤩 Nie taka mała. Ciekawe rozwiązanie z tym pasem napędowym. Pewnie ciszej chodzi przez to😉 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Przy głośnych wydechach napęd nie jest aż tak słyszalny. Na pewno pas napędowy jest wygodniejszy, bo nie wymaga obsługi 🙂 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladca-Swiata Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 W dniu 4.03.2021 o 19:33, Katja napisał: A no widzisz, czyli coś dzwoniło, tylko nie wiadomo w którym kościele😃 ja słyszałam o kwotach dużo wyższych, ale w sumie to nie jest aż tak źle. No właśnie wszyscy chwalą silniki w drag starach, że są niezawodne i rzadko kiedy coś się psuje. @Wladca-Swiata jak oceniasz kwestię hamulca? Tutaj któryś kolega pisał, aby na to zwracać baczną uwagę. @Pajmon a skąd Ty wziąłeś takie piękne określenie? 😆Ja już różne słyszałam, ale tego nigdy. Heble w Shadowce są kiepskie, jak praktycznie w każdym motocyklu tego typu. Ogólnie moja rada jest taka: brać co się podoba. Ślubu ze sprzętem nie bierzesz. Jak Ci nie przypasuje po pierwszym sezonie to zmienisz. Realizuj marzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 17 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2021 Heble w Shadowce są kiepskie, jak praktycznie w każdym motocyklu tego typu. Ogólnie moja rada jest taka: brać co się podoba. Ślubu ze sprzętem nie bierzesz. Jak Ci nie przypasuje po pierwszym sezonie to zmienisz. Realizuj marzenia Bardzo dobrze kolega to ujoł. Brać co się podoba. Wkońcu to Ty będziesz na tym śmigała. I Tobie ma być wygodnie.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Bardzo mi się podoba talię podejście 🙃 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 Bardzo mi się podoba talię podejście A co podpowiada Tobie serduszko? Już coś oglądałaś z tych modeli o których wspominałaś lub proponowano Tobie?Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 18 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 12 godzin temu, FOTOTOM napisał: A co podpowiada Tobie serduszko? lepiej nie pytaj!😈😈😈 Też jestem wzrokowcem, haha teraz się wszyscy rewanżujcie😅🤫 12 godzin temu, FOTOTOM napisał: Już coś oglądałaś z tych modeli o których wspominałaś lub proponowano Tobie? Trochę mam skomplikowaną sprawę przez twardy Lock Down, bo wszystko jest zamkniete. Ale poumawiałam już parę terminów, Nieźle się najeżdżę, żeby zobaczyć interesujące mnie motocykle, ale z końcem marca mam urlop, będę jeździć i oglądać Już przebieram kopytkami😁@jaquzie chyba coś napsułam z poprzednim postem😬 Ukryłam przypadkiem, czy się nie dodał?🙃 Jaquzie: jest ok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nie wiem gdzie, więc zrobię mały off top. Życzę Wam spokojnych i przede wszystkim bezpiecznych Świąt🙃 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOTOTOM Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nie wiem gdzie, więc zrobię mały off top. Życzę Wam spokojnych i przede wszystkim bezpiecznych Świąt Również zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Zawsze bezpiecznie. Zawsze z głową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toschie Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 W dniu 17.03.2021 o 19:34, karwoj25 napisał: Przy głośnych wydechach napęd nie jest aż tak słyszalny. Na pewno pas napędowy jest wygodniejszy, bo nie wymaga obsługi 🙂 Pas jak każde przeniesienie napędu wymaga obsługi. Trochę mniej, bo nie trzeba smarować. Napięcie pasa i tak trzeba sprawdzać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Jasna sprawa powiedzmy, że jest to bezobsługowość względna moim zdaniem w porównaniu z łańcuchem jest bez porównania mniej roboty i jest czysto. Naciąg łańcucha robię w kilka minut, a czyszczenie i smarowanie zabiera znacznie więcej czasu i jest to brudna robota. Oczywiście nie jest to jedyne kryterium przy zakupie moto 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Nie boję się pobrudzić rączek. Smar mi niestraszny. Do garażu czy w trasę nie zakładasz szpilek i kiecki, tylko dresy w pierwszym przypadku, a w drugim kombinezon lub inny adekwatny ciuch 😉 skąd to przekonanie, że jak kobieta, to sobie z łańcuchem nie poradzi?😛 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Nigdzie tak nie napisałem smar brudzi tak samo, niezależnie od płci. Niektórzy (znowu niezależnie od płci) uważają to za wadę - tylko tyle 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katja Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2021 Ja się zaliczam do tej drugiej grupy😉 grzebanie przy częściach potrafi być przyjemne. Zresztą, o każdy sprzęt musisz dbać, aby zachować go w dobrej "kondycji". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi