JAREK-XJR 135 Posted February 22 Report Share Posted February 22 Kochani. Podpowiedzcie prosze czy w waszych firmach, albo firmach wam znanych sa dzialy, osoby, do ktorych moglibysmy, jako Stowarzyszenie, zwrocic sie o wsparcie finansowe przy organizacji obozu dla dziewczyn?Po rocznej przerwie ponownie planujemy zmeczyc dziewczyny chodzeniem po jakze pieknych Karkonoszach. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 0 Quote Link to post Share on other sites
salat 1401 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Myślałeś o zorganizowaniu zrzutki na zrzutka.pl ? Jak byś chciał dowiedzieć się jak to wygląda od strony formalnej i praktycznej to odezwij się do mnie 0 Quote Link to post Share on other sites
gary 398 Posted February 23 Report Share Posted February 23 i koniecznie wklej tu linki do zrzutki! 0 Quote Link to post Share on other sites
Huzar 17 Posted February 23 Report Share Posted February 23 Ja też szukam frajera do spłaty moich długów😎 0 Quote Link to post Share on other sites
karwoj25 174 Posted February 23 Report Share Posted February 23 59 minut temu, Huzar napisał: Ja też szukam frajera do spłaty moich długów😎 To szukaj dalej, powodzenia. Komentarz jest, mówiąc delikatnie, nie na miejscu. @JAREK-XJR szuka funduszy na organizację obozu dla młodzieży, a ty wyjeżdżasz że spłata długów, przy okazji obrażając potencjalnych darczyńców. Pogratulować kultury 🤨 1 Quote Link to post Share on other sites
gary 398 Posted February 24 Report Share Posted February 24 8 godzin temu, Huzar napisał: Ja też szukam frajera do spłaty moich długów Ale, że kto, że ja jestem frajerem jak pomagam komuś na zrzutka.pl? @Huzar, wyjaśnij bo nie łapię twojej logiki. @karwoj25, podziwiam opanowanie. Spokojna odpowiedź, niczym dr Sławomir Mentzen jak mu ciągle przerywają w tzw. publicznych mediach 😉 0 Quote Link to post Share on other sites
Huzar 17 Posted February 24 Report Share Posted February 24 @karwoj 25, na końcu zdania jest emotka. Nie pisz o kulturze bo, pisząc do kogoś "TY" piszemy dużą literą. Nikogo nie miałem zamiaru obrażać. @gary ,nazywaj siebie jak chcesz, mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg, ja Ciebie frajerem nie nazywam. Tyle w tym temacie z mojej strony, już nie syfię. 0 Quote Link to post Share on other sites
JAREK-XJR 135 Posted February 24 Author Report Share Posted February 24 Huzar@ myślę, że trochę nie trafiłeś z komentarzem, nawet dodając emotkę. Zrzutka założona: https://zrzutka.pl/b2vpn3 Czekam na weryfikację przelewu. Bardzo dziękuję salat za pomoc. 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts