Skocz do zawartości

Czy Można Można Pchać Odpalony Pojazd Po Piotrkowskiej?

Witek209

Rekomendowane odpowiedzi

słabo - Galeria nas nie lubi - jest zakaz wjazdu motocykli na parking Galerii

To też chyba wynika jeszcze z innej kwestii. Niektóre "szlabany" mają problem z wykryciem, że ktoś chce wjechać albo wyjechać jeśli nie jest to samochód. Na polibudzie jest ten problem i pomimo że chcą go otworzyć to system nie pozwala.

W zasadzie to samo z jazdą po pietrynie. Najprawdopodobniej system nie reaguje na motocyklistów ale to tylko teoria wiec nie płakać jak ktoś mandat dostanie ;P

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

według mnie jedną z lepszych opcji pozytywnego pokazania się "miastu" to właśnie te czwartkowe spotkania pod centralem II,

jeżeli wieść się rozejdzie to kto będzie chciał sobie popatrzeć na motocykle (np. jakiś tato z synem) to przybędzie w ramach spaceru lub coś,

pod warunkiem że nie będziemy tam odwalać szopek typu gumowanie i kręcenie do odciny,

czy się to komuś podoba czy nie to ludzie nas widzą takimi jakimi się pokazujemy

nie ufaj, nie proś, nie bój się...

działkowy emeryt

To też chyba wynika jeszcze z innej kwestii. Niektóre "szlabany" mają problem z wykryciem, że ktoś chce wjechać albo wyjechać jeśli nie jest to samochód. Na polibudzie jest ten problem i pomimo że chcą go otworzyć to system nie pozwala.

W zasadzie to samo z jazdą po pietrynie. Najprawdopodobniej system nie reaguje na motocyklistów ale to tylko teoria wiec nie płakać jak ktoś mandat dostanie ;P

ridrick - o ile pamiętam, tam wisi znak zakazu wjazdu motocyklem... ale sprawdzę kiedyś, jak jakieś licho wygna mnie do tego przybytku rozpusty ;) chyba, że będziesz w okolicy, to zwróć uwagę na znaki powieszone przy wjeździe - tak mnie się kojarzy, że była nawet kiedyś batalia, że jak to, że jakim prawem - rozpisał się nawet lokalny tabloid expressem zwany - a Galeria na to, że to teren prywatny i motocykli sobie nie życzy...

...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę....

... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!?

... bo to nieładne jest...

A ja dorzucę pytanie z innej beczki... czy zamiast pchać nie lepiej jak już moto ma włączony silnik pomagać sobie turlaniem go na półsprzęgle? I czy dalej jesteśmy wtedy pieszym, czy już nie? oczywiście mówię tutaj o sytuacji, gdzie my idziemy prowadząc motocykl i pomagamy sobie półsprzęgłem, nie siedzimy na nim.

A co do samej Pietryny - może zbierzemy się w 50 osób i zrobimy taki właśnie manewr i zobaczymy co się stanie.

W razie czego będzie prościej i taniej, zrobić pozew zbiorowy motocykliści przeciwko urzad miasta & absurdalny zakaz wjazdu pieszego z motongiem :biggrin:

Aidas-monit na pietryunie to mit --hahaha, pamiętasz jak sobie jeździliśmy i co masz mandata?? bo ja nie mam

według mnie jedną z lepszych opcji pozytywnego pokazania się "miastu" to właśnie te czwartkowe spotkania pod centralem II,

jeżeli wieść się rozejdzie to kto będzie chciał sobie popatrzeć na motocykle (np. jakiś tato z synem) to przybędzie w ramach spaceru lub coś,

pod warunkiem że nie będziemy tam odwalać szopek typu gumowanie i kręcenie do odciny,

czy się to komuś podoba czy nie to ludzie nas widzą takimi jakimi się pokazujemy

Masz rację - na ostatnim spotkaniu gadałem z jedną rodzinką i pytali mnie czy to jednorazowy wybryk czy też norma - mówiłem że za tydzień też będziemy hehe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

ridrick - o ile pamiętam, tam wisi znak zakazu wjazdu motocyklem.

Od orlej na bank wisi bo byłem tam ostatnio. Nie wiem jak od Piłsudskiego. Ale dokładnie tą samą sytuację mam na polibudzie. Zakaz wjazdu jest ale tylko w jednym miejscu.

Ochrona tłumaczy że mają problemy z otwieraniem bramki jak jest samo moto więc w zasadzie można wjeżdżać albo za samochodem albo furtką dla pieszych.

Jak nie zapier... jak głupi to nikt się nie czepia. A co do galerii to hmm nie przypominam sobie by tam był znak strefy ruchu a wtedy zakaz wjazdu motocyklem nic nie znaczy pomijając że to teren prywatny ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

w galeri byłem w tym roku trzy razy motocyklem wjeżdżałem na parking zero problemów z szlabanem i nie widziałem żadnych zakazów widziałem za to inny motocykl nie miałem żadnego problemu z władzami.