Tomasz1989 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Cześć Wszystkim! Jestem Tomek z Wrocławia - mam 32 lata. Wychowany w Łodzi i moje początki związane były z Suzuki GN 125 98' (2007/2008), który wprowadził mnie w Świat Motomaniaków :D! Od dwóch lat jestem właścicielem Suzuki GS 500, który wozi mój pośladek od domu do pracy i na odwrót oraz sporadycznie na jakieś dłuższe wypady :P Często ze swoim plecakiem wybieram się w Karkonoskie strony :) Liczę na to, że w krótce uda mi się moją drugą połówkę namówić do nauki jazdy :D Forum znalazłem sam, aby czerpać z wiedzy bardziej doświadczonych koleżanek i kolegów, którzy są z mojego rodzinnego miasta :)! LwG! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witaj @Tomasz1989! Organizujecie we Wrocławiu jakieś większe otwarcie sezonu, podobne do tego łódzkiego? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 5 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Cześć! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 6 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek77 Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 hejka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Powitać ✊ 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz1989 Opublikowano 16 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 W dniu 5.02.2021 o 17:21, karwoj25 napisał: Witaj @Tomasz1989! Organizujecie we Wrocławiu jakieś większe otwarcie sezonu, podobne do tego łódzkiego? Siemka! Jeszcze się nie orientuję, bo dopiero w tamtym roku przeprowadziliśmy się do Wrocławia . Przez sezon większość czasu lataliśmy z meblami, z zakupami i wypełnialiśmy wszystkie zakamarki W tym roku będę się orientował, tylko wydaje mi się, że mogą być problemy przez koronawirus.. szczególnie że wydarzenie często łączone jest z Motokroplą 😩 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Dzięki za info pytam, bo wszędzie sytuacja podobna, a warto byłoby gdzieś się ruszyć jak już zima minie 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi