Huzar Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Czy ktoś ma takie oczka https://allegro.pl/oferta/halogeny-motocyklowe-led-hm3-u7-ring-instalacja-9200044239?utm_medium=app_share&utm_source=facebook Nadają się ?Czy szkoda kasy. Wiem ze bez homologacji są 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Jak nie mają homologacji to po co kusić los i narażać się na problemy? Trzeba poszukać takich lamp, które są dopuszczone do ruchu. 2 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 To może takie z homologacją? https://allegro.pl/oferta/halogeny-led-cree-bmw-r1200gs-800gs-full-kit-9802000202?utm_medium=app_share&utm_source=facebook. Potrzebuje widzieć i być widzianym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Są całkiem niezłe - a przynajmnjej takie się wydają - solidne - kupiłem niedawno takie do XR'a, zostało mi je podłączyć. Jeździłem wcześniej GS'em i miałem w nim oryginalne halogeny założone - od strony designu były mniej więcej takie jak te z allegro, z różnicą w uchwytach - tam były metalowe, nie plastikowe, gdzie reszta jest praktycznie identyczna. W zestawie winien być włącznik, przekaźnik, bezpiecznik. Ps. Na Ali kupisz jakieś 200zł taniej przy około m-cu oczekiwania. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzięki za info. Dałbyś linka do żółtków które to. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 45 minut temu, Huzar napisał: Dzięki za info. Dałbyś linka do żółtków które to. Sure. https://a.aliexpress.com/_B14Ta3 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Dzięki @jaquzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jaqu masz jakieś zdjęcie jak to świeci ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Tu masz bardzo podobne ,jest filmik poglądowy https://pl.aliexpress.com/item/1005001356761171.html Będę te zamawiał ,chyba solidniejsze mocowanie. Wrazie jak byś się zdecydował to daj znać ,im wiecej szt sie kupuję to chyba taniej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 14 godzin temu, rooland napisał: Jaqu masz jakieś zdjęcie jak to świeci ? Tylko tymczasem na szybko zrobione po podłączeniu w "powietrzu". Te dodatkowe kratki lekko rozmazują światło, więc finalnie chyba je zdejmę. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Swiatło halogenu nie powoduje ze kierunkowskaz jest mniej widoczny? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 (edytowane) W praktyce doświetlają pobocze? Edytowane 23 Stycznia 2021 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 12 godzin temu, Huzar napisał: Swiatło halogenu nie powoduje ze kierunkowskaz jest mniej widoczny? Jeśli zamontujesz je na podobnej wysokości z kierunkami, pewnie będzie słabo z kierunkami. U mnie kierunki są na innej wysokości - widać różnicę na 1szym foto - więc światła się nie "kłócą". Ledy w kierunkach też robią robotę. 6 godzin temu, rooland napisał: W praktyce doświetlają pobocze? Daj mi je podłączyć na stałe w XR'ze, pojeździć i przetestować to Ci powiem ale od razu widać (na fotach wyżej), że świecą szerzej niż oryginalna lampa (podobnie zresztą jak świeciły mi halogeny w GS'ie). 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Halogeny zamówione u "maj frendóf" za niecałe 160peelenów. Dla @jaquzie piwko w realu stawiam za pomoc😃 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 26 minut temu, Huzar napisał: Halogeny zamówione u "maj frendóf" za niecałe 160peelenów. Dla @jaquzie piwko w realu stawiam za pomoc😃 Wypij sobie do montażu jak złapiemy się na wiosnę jakimś wieczornym zlotem, popatrzymy jak się sprawują 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 13 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Po montażu . Nakrętki z zestawu zastąpiłem samokontrami . Pozatym wsio OK. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi