Adam Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Fotki mojego przyjaciela już od 5 lat :] The power of olejak W ramach chwalenia się na całego, w tle moja ZZR którą miałem w międzyczasie 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ciekawie się prezentuje, jeździłem jako pasażer na takim przez jakiś czas i motocykl godny polecenia. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
ajejman Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 faajne moto.Ciekawie wyglada z plugiem.Olejaki the best !Jako turystyk spisuja sie bez zarzutu a i poszalec tez mozna :-) 0 Cytuj
Adam Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ma ktoś oponę 180 na zbyciu? Pojechalem na zlot i troche przesadziłem... A do Zakopca chcialem sie wybrać 0 Cytuj
Dann Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 Bardzo dobrze mi znana z widzenia suzi... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
BykuOCW Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 Ładny Bandit, ale mnie ciekawi bardziej ta ZZR 0 Cytuj
Adam Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2012 A cóż Cię ciekawi? :> 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi