4ride.pl 73 Posted January 13 Report Share Posted January 13 Temperatura spada, tak jak nasze ceny przeceniliśmy cały* nasz asortyment o 15% Aby z niego skorzystać, podaj przy kasie kod: ZIMOWYALARM Zima kiedyś się skończy, przygotuj się z nami do sezonu! *rabat nie dotyczy marek Dainese, AGV, YCF, Rev`it, GoPro, Shoei i kart podarunkowych oraz nie łączy się z innymi promocjami 0 Quote Link to post Share on other sites
brylant 1 Posted January 25 Report Share Posted January 25 @4ride.pl Do kiedy trwa promocja? 0 Quote Link to post Share on other sites
Huzar 17 Posted January 26 Report Share Posted January 26 Też jestem ciekaw,zamowiłem kurtkę patrola i mam nadzieję że się załapie 0 Quote Link to post Share on other sites
4ride.pl 73 Posted January 28 Author Report Share Posted January 28 W dniu 25.01.2021 o 22:35, brylant napisał: @4ride.pl Do kiedy trwa promocja? Cześć, promocja na początku tego tygodnia dobiegła końca. Jednak zapraszam do salonu z kartą członkowską FŁM, z którą obowiązuje 10% rabatu. Poza tym zawsze możemy się dogadać przy zakupach ~Paweł 0 Quote Link to post Share on other sites
4ride.pl 73 Posted January 28 Author Report Share Posted January 28 W dniu 26.01.2021 o 10:49, Huzar napisał: Też jestem ciekaw,zamowiłem kurtkę patrola i mam nadzieję że się załapie Poproszę o podanie nr tel w wiadomości prywatnej, sprawdzę temat. ~Paweł 0 Quote Link to post Share on other sites
Huzar 17 Posted January 28 Report Share Posted January 28 41 minut temu, 4ride.pl napisał: Poproszę o podanie nr tel w wiadomości prywatnej, sprawdzę temat. ~Paweł Rozmawialiśmy telefonicznie😉 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts