4ride.pl Opublikowano 13 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 Temperatura spada, tak jak nasze ceny przeceniliśmy cały* nasz asortyment o 15% Aby z niego skorzystać, podaj przy kasie kod: ZIMOWYALARM Zima kiedyś się skończy, przygotuj się z nami do sezonu! *rabat nie dotyczy marek Dainese, AGV, YCF, Rev`it, GoPro, Shoei i kart podarunkowych oraz nie łączy się z innymi promocjami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brylant Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 @4ride.pl Do kiedy trwa promocja? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 26 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Też jestem ciekaw,zamowiłem kurtkę patrola i mam nadzieję że się załapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 W dniu 25.01.2021 o 22:35, brylant napisał: @4ride.pl Do kiedy trwa promocja? Cześć, promocja na początku tego tygodnia dobiegła końca. Jednak zapraszam do salonu z kartą członkowską FŁM, z którą obowiązuje 10% rabatu. Poza tym zawsze możemy się dogadać przy zakupach ~Paweł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 28 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 W dniu 26.01.2021 o 10:49, Huzar napisał: Też jestem ciekaw,zamowiłem kurtkę patrola i mam nadzieję że się załapie Poproszę o podanie nr tel w wiadomości prywatnej, sprawdzę temat. ~Paweł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huzar Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 41 minut temu, 4ride.pl napisał: Poproszę o podanie nr tel w wiadomości prywatnej, sprawdzę temat. ~Paweł Rozmawialiśmy telefonicznie😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 20 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Nadchodzi wiosna, przygotuj się do niej odpowiednio! Aby to ułatwić, przygotowaliśmy dla Ciebie rabat 12% na cały* asortyment Niezależnie czego szukasz, u nas to znajdziesz i kupisz taniej! Wpisz w koszyku kod WIOSNA12 lub podaj go w sklepie Sprawdź naszą ofertę na stronie lub odwiedź jeden z naszych salonów *rabat nie dotyczy marek Dainese, AGV, Shoei, YCF, Rev`it, GoPro, 4SR, Monimoto, Cardo kart podarunkowych oraz nie łączy się z innymi promocjami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 fajna ta gwiazdka po caly. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Wykasowali połowę producentów. Czyli że co? że na produktach tych producentów mają tak małą marżę że by dopłacali?😂 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 8 godzin temu, Mario74 napisał: Wykasowali połowę producentów. Czyli że co? że na produktach tych producentów mają tak małą marżę że by dopłacali?😂 Niektóre marki monitorują sprzedaż swoich produktów i narzucają warunki np rabatów. 🤷♂️ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Ok. rozumiem ale nastały dziwne czasy że sklepy muszą uważać na to za ile sprzedają bo się producent obrazi i nie będzie chciał dalej współpracować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 22 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 8 minut temu, Mario74 napisał: Ok. rozumiem ale nastały dziwne czasy że sklepy muszą uważać na to za ile sprzedają bo się producent obrazi i nie będzie chciał dalej współpracować. niestety tak to wygląda. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozu Opublikowano 23 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 to zamiast pisac 'na caly' nie lepiej 'na wybrane produkty'? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi