minivone Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam,po ostatniej niesympatycznej sytuacji, która spotkała mnie na drodze muszę wymienić w swojej Zuzi prawy dekielek i stąd też mam do Was bardzo ważne pytanko. A mianowicie, czy wiecie może, gdzie w Łodzi jest możliwość zakupu tejże części do Suzuki GS500F? Przeszukałem chyba pół internetu i jedyne co mi się udało znaleźć, to nieoryginalna osłonka za 120 zł na allegro lub też dekle w strasznym stanie wizualnym.Poniżej zdjęcie dekla, o który mi chodzi..Właśnie mam zamiar jechać do salonu Suzuki na Włókniarzy przy Św. Teresy się dowiedzieć, czy mają dostępną tam taką część i ile mi za nią zaśpiewają, ale jeżeli ktoś by posiadał takie coś przypadkiem na sprzedaż, to proszę o informację :)Pozdrawiam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 może tu:http://allegro.pl/prawy-dekiel-dekielek-suzuki-gs-500-pokrywka-kapa-i2392906633.htmlalbo tu:http://allegro.pl/suzuki-gs-500-czesci-silnik-glowica-dekiel-pokrywa-i2343009916.htmli odrobinę inwencji przy odświeżeniu klamota ;)Albo Profi na Włókniarzy... za ... n ciekawe ile sobie Stoll zaśpiewa? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 W Profi zaśpiewał mi 270 zł za dekielek i nakładkę z napisem Suzuki, a na tych aukcjach jak widać, dekielki są w dosyć nieciekawym stanie wizualnym i nie bardzo nawet jest co z nimi zrobić, żeby lepiej wyglądały, także nie pozostaje mi chyba nic innego jak zakup nieoryginalnego, nowego dekla za te 120zł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 no taaa... tanio nie jest http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif , ale... ja kocham swój motocykl i... i tak brałbym nowy oryginalny... pomyśl o crash- padach na przyszłość... 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minivone Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 z crash padami w moim maleństwie jest o tyle problem, że trzeba wiercić otwory w owiewkach, więc też nie jest to takie proste.. niestety. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 minivone... przecież można to zrobić w bardzo estetyczny i nieinwazyjny sposób i mieć jaką taką ochronę na przyszłość... wyobraź sobie taką akcję z rozbitym deklem i wylanym olejem 300 km od domu... albo... masz do wyboru - nie przewracać się więcej, albo kupić więcej dekli na zapas 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi