Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie czy ktoś wybiera się na zalocik nad Polskie morze? Miejsce fajne do tego super kapele. Jedynie co odstrasza to odległość i pogoda jaka jest każdy widzi. :smile: .Pozdrawiam Gazela.

Opublikowano

13 sierpnia rano wyjeżdżamy z Emilem do Łodzi właśnie z Łeby :biggrin: Widzieliśmy ten zlot, ale nie zostajemy tam, ponieważ naszą podróż spędzimy w autobusie, nie motocyklu.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Dołączona grafika

Sobota 13.08.2011

Uroczyste rozpoczęcie imprezy

Występy zespołów rockowych min

Sedes

Koncert Szantowy

Pokazy ratownictwa medycznego

Niedziela 14.08.2011

Konkurencje zlotowe

Przeciąganie liny, rzut silnikiem i wiele innych

Występy kapel rockowych min

Off Reason, Golden Life, 4 Szmery

wybory miss mokrego podkoszulka

Pokaz fajerwerków

18 parada

Poniedziałek 15.08.2011

Konkurencje motocyklowe

22 Parada z pochodniami

20.30 Koncert w porcie Sławomir Łosowski (Kombi) " Zaczarowane miasto Łeba"

www.losowski.pl

Wtorek 16.08.2011

Zakończenie Imprezy

Teren imprezy Zlokalizowany jest w unikalnym miejscu Łeby pomiędzy Jeziorem Łebsko, dziewiczymi terenami przyległymi do Słowińskiego Parku Narodowego, a morzem Bałtyckim.

Pole namiotowe

Węzeł Sanitarny

Namiot Tattoo

Bar i Grill 24H

Wjazd 50 zł w tym znaczek, naklejka zlotowa, pole namiotowe, koncerty i wszystkie atrakcje zlotowe

Miejsce zlotu

Łeba ul. Tysiąclecia

Organizator Gremium MC Wrocław 603 281 767

www.wroclaw.gremium.pl

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Opublikowano

Dziekuje za informacje, byloby milo wybrac sie wieksza ekipa chociaz na dwa dni!Tak ogladam zdjecia z galerii i chyba to nie do konca moje klimaty:(

Opublikowano

klimaty nie klimaty,

1 dzień się bawimy, a drugi... odpoczywamy przed powrotem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

15 w poniedziałek to święto, to w sumie jeśli by było parę osób chętnych,

to można by sb-nd lub nd-pn wygospodarować

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

Jeżeli wpadniecie w piątek lub sobotę, to jeszcze z Emilem was ugościmy w Łebie :biggrin:

Opublikowano

Witam, ja wstępnie wybieram się w sobotę aby spokojnie po Polskich bezdrożach dotrzeć na jakąś rozsądna godzinę. Jeżeli pogoda pozwoli to wracałbym w poniedziałek około południa aby przed zmierzchem dotrzeć do Łodzi. W zwiazku z długim weekendem pewnie w każdym możliwym miejscu bedą korki i niestety jakieś utrudnienia i stłuczki. Pozdrawiam Gazela.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja też będę w tym czasie w okolicach miejsca zlotu :biggrin: mimo, że na 4oo, to miło by było się spotkać :biggrin:

Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören.

Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.

Opublikowano

Może wpadniesz do nas Gosiu do Łeby przed sobotą? :P Znaleźliśmy z Emilem kilka motocykli, większość nakedów i w dodatku czerwonych Dołączona grafika Nie powinno zabraknąć chętnych na tym zlocie, ale nas już nie będzie Dołączona grafika