Gazela Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam, mam pytanie czy ktoś wybiera się na zalocik nad Polskie morze? Miejsce fajne do tego super kapele. Jedynie co odstrasza to odległość i pogoda jaka jest każdy widzi. .Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 13 sierpnia rano wyjeżdżamy z Emilem do Łodzi właśnie z Łeby Widzieliśmy ten zlot, ale nie zostajemy tam, ponieważ naszą podróż spędzimy w autobusie, nie motocyklu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ma ktos moze jakis link na opis tej imprezy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Sobota 13.08.2011 Uroczyste rozpoczęcie imprezy Występy zespołów rockowych min Sedes Koncert Szantowy Pokazy ratownictwa medycznego Niedziela 14.08.2011 Konkurencje zlotowe Przeciąganie liny, rzut silnikiem i wiele innych Występy kapel rockowych min Off Reason, Golden Life, 4 Szmery wybory miss mokrego podkoszulka Pokaz fajerwerków 18 parada Poniedziałek 15.08.2011 Konkurencje motocyklowe 22 Parada z pochodniami 20.30 Koncert w porcie Sławomir Łosowski (Kombi) " Zaczarowane miasto Łeba" www.losowski.pl Wtorek 16.08.2011 Zakończenie Imprezy Teren imprezy Zlokalizowany jest w unikalnym miejscu Łeby pomiędzy Jeziorem Łebsko, dziewiczymi terenami przyległymi do Słowińskiego Parku Narodowego, a morzem Bałtyckim. Pole namiotowe Węzeł Sanitarny Namiot Tattoo Bar i Grill 24H Wjazd 50 zł w tym znaczek, naklejka zlotowa, pole namiotowe, koncerty i wszystkie atrakcje zlotowe Miejsce zlotu Łeba ul. Tysiąclecia Organizator Gremium MC Wrocław 603 281 767 www.wroclaw.gremium.pl 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Dziekuje za informacje, byloby milo wybrac sie wieksza ekipa chociaz na dwa dni!Tak ogladam zdjecia z galerii i chyba to nie do konca moje klimaty:( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 klimaty nie klimaty, 1 dzień się bawimy, a drugi... odpoczywamy przed powrotem http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif 15 w poniedziałek to święto, to w sumie jeśli by było parę osób chętnych, to można by sb-nd lub nd-pn wygospodarować 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jeżeli wpadniecie w piątek lub sobotę, to jeszcze z Emilem was ugościmy w Łebie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazela Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam, ja wstępnie wybieram się w sobotę aby spokojnie po Polskich bezdrożach dotrzeć na jakąś rozsądna godzinę. Jeżeli pogoda pozwoli to wracałbym w poniedziałek około południa aby przed zmierzchem dotrzeć do Łodzi. W zwiazku z długim weekendem pewnie w każdym możliwym miejscu bedą korki i niestety jakieś utrudnienia i stłuczki. Pozdrawiam Gazela. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ja też będę w tym czasie w okolicach miejsca zlotu mimo, że na 4oo, to miło by było się spotkać 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Może wpadniesz do nas Gosiu do Łeby przed sobotą? Znaleźliśmy z Emilem kilka motocykli, większość nakedów i w dodatku czerwonych Nie powinno zabraknąć chętnych na tym zlocie, ale nas już nie będzie 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi