Skocz do zawartości

kwodzynski90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mam na imię Krzysiek i jestem z Łodzi. W tym roku, w wieku 30 lat,  zrobiłem prawo jazdy kat. A i w najbliższej przyszłości chciałbym kupić swój pierwszy motocykl. Lepiej późno niż wcale :)

Trafiłem tutaj zachęcony przez mojego Wujka, zapalonego motocyklistę i użytkownika tego forum.

Dzięki i LWG!

Krzysiek W

Opublikowano
23 godziny temu, kwodzynski90 napisał:

Lepiej późno niż wcale

Nie jest jeszcze tak późno ;) choć jak mawiał kolega: "Żaden pies z tego rocznika już nie żyje" :P znam osoby, które zdecydowanie później brały się za jazdę i robienie uprawnień :)

GS500 icon3.png

Opublikowano
23 godziny temu, kwodzynski90 napisał:

Cześć,

Mam na imię Krzysiek i jestem z Łodzi. W tym roku, w wieku 30 lat,  zrobiłem prawo jazdy kat. A i w najbliższej przyszłości chciałbym kupić swój pierwszy motocykl. Lepiej późno niż wcale :)

ja zaczelam majac 31 lat :D

witamy :)

Opublikowano

SIema

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Witaj Krzysiu na forum!

Cieszę się, że jesteś z nami! Czekam na ten Twój pierwszy, własny!

LWG

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Ja prawko na moto zrobiłem mając 42 lata, więc widzisz Krzysztofie jak pokrętne bywają ścieżki losu. LWG i do zobaczenia na drodze!

• 2 tygodnie później...