kwodzynski90 Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Cześć, Mam na imię Krzysiek i jestem z Łodzi. W tym roku, w wieku 30 lat, zrobiłem prawo jazdy kat. A i w najbliższej przyszłości chciałbym kupić swój pierwszy motocykl. Lepiej późno niż wcale Trafiłem tutaj zachęcony przez mojego Wujka, zapalonego motocyklistę i użytkownika tego forum. Dzięki i LWG! Krzysiek W 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro6ert Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 powitać :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SamotnyJeździec Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Siema! 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Jedź-i-biegnij/1595181267430737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 13 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2020 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 23 godziny temu, kwodzynski90 napisał: Lepiej późno niż wcale Nie jest jeszcze tak późno choć jak mawiał kolega: "Żaden pies z tego rocznika już nie żyje" znam osoby, które zdecydowanie później brały się za jazdę i robienie uprawnień 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartaCrystal Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 23 godziny temu, kwodzynski90 napisał: Cześć, Mam na imię Krzysiek i jestem z Łodzi. W tym roku, w wieku 30 lat, zrobiłem prawo jazdy kat. A i w najbliższej przyszłości chciałbym kupić swój pierwszy motocykl. Lepiej późno niż wcale ja zaczelam majac 31 lat witamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 SIema 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Witaj Krzysiu na forum! Cieszę się, że jesteś z nami! Czekam na ten Twój pierwszy, własny! LWG 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Ja prawko na moto zrobiłem mając 42 lata, więc widzisz Krzysztofie jak pokrętne bywają ścieżki losu. LWG i do zobaczenia na drodze! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 16 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2020 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 25 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi