Konrad85 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jak w temacie zapraszam wszystkich chętnych na wycieczkę do Uniejowa na Pizze dziś nasi nie grają więc można się oderwać od telewizora proponowana zbiórka stacja Orlen na rogu Włókniarzy/Św. Teresy o godz 17:00 jeżeli ktoś nie kojarzy która to stacja to może skojarzy ją po salonie motocyklowym PROFI jedziemy Aleksandrowską proponowana trasa http://mapy.google.pl/maps?saddr=Aleksandrowska,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&daddr=Uniej%C3%B3w&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.87098,19.220581&spn=0.366723,1.056747&sll=52.025459,19.204102&sspn=11.705851,33.815918&geocode=Fd9uFgMdAJ4nASmzzMtmFrUbRzFZ6LdzsJhhZQ%3BFUT-GAMddNAeASnzDlSngAQbRzFxKIH-xgbqCQ&oq=uniej%C3%B3w&mra=ls&t=m&z=11 mam nadzieję że przez te 5 godzin zbiorą się chętni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Trochę to spotkanie spóźnione, spora grupa dopiero co była w Uniejowie (ja + plecaczek, Dżejdżej, piżmak, haser, grincz + plecaczek, Koper i jeszcze parę osó w czwartek. Niektórzy nawet wymoczyli dupska w termach i oglądnęli zameczek. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 daj znać, gdzie na tej pizzy będziecie (jeśli masz tam już jakiś lokal ), wybieram się na basen, i pewnie będzie to właśnie Uniejów, to i na pizzę się zahaczę 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Trochę to spotkanie spóźnione, spora grupa dopiero co była w Uniejowie (ja + plecaczek, Dżejdżej, piżmak, haser, grincz + plecaczek, Koper i jeszcze parę osó w czwartek. Niektórzy nawet wymoczyli dupska w termach i oglądnęli zameczek.ale my nie byliśmy w czwartek :)mamy ochotę ruszyć się dzisiaj na wycieczkę plus pizzę i tyle daj znać, gdzie na tej pizzy będziecie (jeśli masz tam już jakiś lokal ), wybieram się na basen, i pewnie będzie to właśnie Uniejów, to i na pizzę się zahaczę pizzeria na ryneczku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Konrad jadę z Tobą. Jestem ze Zgierza, będę na was czekał w Aleksandrowie. Tylko powiedz o której będziecie w Aleksie.Będę stał na stacji gazu ul.Wierzbińska wylot na Poddębice 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Konrad jadę z Tobą. Jestem ze Zgierza, będę na was czekał w Aleksandrowie. Tylko powiedz o której będziecie w Aleksie. a nie możesz jechać Zgierską i skręcić w prawo w Włókniarzy i dołączyć do nas na Orlen? powiedzmy że będziemy czekać od 17:00 do 17:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Nie będę robił problemu, nie ma sprawy. Akurat sobie na Orlenie zaleje maszyne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ale, ... Jak już pisałem w spontanach, jakiś terenowy pobliski wypad, chętnie uczynie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ale, ... Jak już pisałem w spontanach, jakiś terenowy pobliski wypad, chętnie uczynie.Uniejów to nie jest daleki wypad... zapraszam :)my już powoli się zbieramy... do zobaczenia na Orlenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Ale w Uniejowie byłem wczoraj ... więc niestety dziękuje. Dziś mnie kręci jakiś las, szutry. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miqul Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Oj powiem ci Grinch że czasem żałuję że nie kupiłem crossa czy enduro, no ale nie można mieć wszystkiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 dzięki Jacek za wspólny wypad :)pogoda na wypad była dziś za***ista a pizza jeszcze bardziej :Pniestety jaquzie albo już wrócił albo zasiedział się na termach bo nie odbierał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Bardzo miła trasa, dzięki za towarzystwo. Daj mi znać jak będziesz miał ochotę zrobić kilka kilometrów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 niestety jaquzie albo już wrócił albo zasiedział się na termach bo nie odbierał wyłączony tel, gdyż zmieniłem plan i moczyłem się w Zgierzu (MOSiR) na głębokości 4m nurkując ale cieszę się, że próbowałeś dzwonić i zapytać czy dotarłem finalnie do Uniejowa, doceniam mam nadzieję, że pizza była dobra 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi