pecha Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Czyli jednodniowy wypad na placki po góralsku U Walusia MAPA Wyjazd o 10:30 z Łodzi, wyjazd z Czorsztyna o 16:00, w domu spowrotem o 19:30 Pozdrowienia dla gostka w Ferrari, z którym sie ganialem pomiedzy Bełchatowem, a Dłutowem Warto było dla tych widoków i górskich dróg. Pozdrawiam tych, którzy musieli pracować dzisiaj Trzy Korony w tle Zalew Czorsztyński, zamek w Czorsztynie i Niedzicy i Tatry: 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LUBIANY Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Bajera widoki zazdrość zrzera no 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecha Posted June 9, 2012 Author Report Share Posted June 9, 2012 nie ma co zżerać, w piątek byłem w pracy, ideałem byłyby 4 dni wolne i wypad w tatry, pieniny i bieszczadya tak to lipa i trzeba było wracać tego samego dnia 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arthur Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Byłem przed wczoraj nad dunajcem przy 3 koronach, ale samochodem . Jak sprawie sobie nowe moto to możemy się karnąc na placki. Ogólnie fajnie drogi do mykania zaczynają się za Krakowem . 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts