Początkujący Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Witam, Szukam porady z wyborem crossa lub enduro. Mam 175cm wzrostu 55kg wagi, moje doświadczenie z motorem zerowe, jedynie wiele razy jeździłem na quadzie yamaha grizzly 600. Wymagania co do motoru: - w miare tani (serwisowanie, zakup) - dobrze jeździł A zastosowanie to jazda w lesie, po terenie kamiennym, błotnistym, i polany (klimat górski, Zakopane) Ubiór jak ktoś chce może polecić. Całkowity koszt crossa/enduro + ubiór najlepiej w granicach 4000zł (nie musi być nowe) 0 Cytuj
SuzukiAdrian Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Do 4000 zł z ubiorem raczej ciężko będzie Ci znaleźć coś konkretnego ale Yamaha DT 125 może być właśnie wyjściem dla ciebie. 0 Cytuj
Cichy Brus Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2024 Odświeżę kotleta bo temat ten sam. Kolega szuka motoru. 125 bo chce jeździć na b W grę najbardziej wchodzi mundial SMC tylko w wersji enduro. Wybaczcie jeżeli SMC to supermoto a enduro nazywa się inaczej. Próbując mu pomóc. Czy macie doświadczenie z tym czymś. Czy w każdym stuka sprzęgło? Bo raz pojechaliśmy obejrzeć jednego to był tani ale pukał dość głośno. Czy da to się odblokować? Wg mnie to idzie góra jak Simson. A jeżeli ktoś ma na zbyciu coś, w czym chociaż wie kiedy ostatnio był wymieniany olej, proszę o info 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi