Początkujący Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Witam, Szukam porady z wyborem crossa lub enduro. Mam 175cm wzrostu 55kg wagi, moje doświadczenie z motorem zerowe, jedynie wiele razy jeździłem na quadzie yamaha grizzly 600. Wymagania co do motoru: - w miare tani (serwisowanie, zakup) - dobrze jeździł A zastosowanie to jazda w lesie, po terenie kamiennym, błotnistym, i polany (klimat górski, Zakopane) Ubiór jak ktoś chce może polecić. Całkowity koszt crossa/enduro + ubiór najlepiej w granicach 4000zł (nie musi być nowe) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuzukiAdrian Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Do 4000 zł z ubiorem raczej ciężko będzie Ci znaleźć coś konkretnego ale Yamaha DT 125 może być właśnie wyjściem dla ciebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Brus Opublikowano 11 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Odświeżę kotleta bo temat ten sam. Kolega szuka motoru. 125 bo chce jeździć na b W grę najbardziej wchodzi mundial SMC tylko w wersji enduro. Wybaczcie jeżeli SMC to supermoto a enduro nazywa się inaczej. Próbując mu pomóc. Czy macie doświadczenie z tym czymś. Czy w każdym stuka sprzęgło? Bo raz pojechaliśmy obejrzeć jednego to był tani ale pukał dość głośno. Czy da to się odblokować? Wg mnie to idzie góra jak Simson. A jeżeli ktoś ma na zbyciu coś, w czym chociaż wie kiedy ostatnio był wymieniany olej, proszę o info 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi