Wojtas Opublikowano 31 Lipca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 (edytowane) Dobra reklama dźwignią handlu 😎 https://www.google.pl/amp/s/wiadomosci.wp.pl/po-szczepionce-pfizera-urosly-im-piersi-eksperci-tlumacza-6667187005676416a%3famp=1 A po Johnson & Johnson konar zapłonie 😂 Edytowane 31 Lipca 2021 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 31 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2021 J&J ma taką przewagę, że po jego użyciu oczy nie szczypią 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Ale to nie jest z laba. Jak twierdzisz inaczej, jesteś szurem. Jak się nie zaszczepisz, też jesteś szurem. Jak chodzisz bez maski, jesteś szurem. Każdy kto się 'stawia' jest szurem i zagrożeniem numer 1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Myślałem że to literówka "szurem" że chodzi o szczura 😊 Chyba jestem stary. Do młodzieży świat należy. 😂 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 szur, foliarz = antyszczep, płaskoziemca Takie nowości przyniósł język polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario74 Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 42 minuty temu, Munga napisał: szur, foliarz = antyszczep, płaskoziemca Takie nowości przyniósł język polski Ktoś mnie wywoływał ? No to jestem o co chodzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 A tutaj lekarz, który mówi to, co nasze MZ wie, ale nie powie Czyli: "maski działają" "skąd wiecie?" "są na to badania" "Jakie? Podajcie?" "podaje link do badań, które nie są na temat" Czyli lekarze od dzisiaj to foliarze, bo udowadniają, że coś nie działa. Ale skoro WSZYSCY mówią, że działa, to medycyna i dowody są, tylko nikt ich jeszcze nie odkrył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 3 godziny temu, Munga napisał: szur, foliarz = antyszczep, płaskoziemca Takie nowości przyniósł język polski Dzięki za wyjaśnienie Słowo zgłoszone w plebiscycie na Młodzieżowe Słowo Roku 2017 😂 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 4 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2021 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 A tutaj doktorek Potwierdzający to samo co pisałem wcześniej, o klasyfikacji zgonów na c19 wg WHO. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 To co?! Widzimy się w szpitalu 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 5 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2021 2 godziny temu, Piuriel napisał: To co?! Widzimy się w szpitalu Na Stadionie Narodowym 😂 Bo od września teleporady 😎 I statystyki "covid" skoczą w górę 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 A no i dodatkowo, obecnie efektem 'ubocznym' preparatu, jest zwiększona ilość plemników w spermie mężczyzn, którzy przyjęli preparat. Dalej, z filmiku - realna śmiertelność c19 = 0,15%. Czyli roczny poziom grypy. I co do FDA - 25% ze wszystkich leków 'zaakceptowanych' przez tę agencję, później ma tę akceptację wycofaną. A panowie, którzy zaakceptowali dany lek, lądują na intratnych posadach w spółkach, które ten lek wypuściły. Ten filmik powyżej to dla mnie nic nowego. Ma być JEDNA narracja. Prawda na szczęście wychodzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Chyba mnie przekonali 😂 Ciekawe jakie koszty tej reklamy. ps. Czy ktoś oglądał wybory miss świata 2021, olimpiadę, koncerty. Czy był zachowany dystans, maseczki itd ? Uwaga zbliża się jesień, grypa, przepraszam Covid 20 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 W dniu 5.08.2021 o 11:50, Wojtas napisał: Na Stadionie Narodowym 😂 Bo od września teleporady 😎 I statystyki "covid" skoczą w górę Tak pacjenci mogą dzwonić do lekarza na teleporady. A do uchodźców na granicy lekarka sama na siłe chciała ich przebadać. Śmieszne to trochę dbanie o zdrowie przed kamerami telewizji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 9 godzin temu, Robaszek napisał: uchodźców To nie są uchodźcy tylko nielegalni imigranci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 27 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2021 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Munga Opublikowano 7 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 Odświeżam sytuację Pamiętacie jak pisałem o iwermektynie i o tym czemu nie można jej używać? Bo jak to tak, lek przeciwpasożytniczy i to dla koni, DOUSTNIE?! LUDZIOM?! A no to już macie powód - nazywa się on tamdadadam: molnupiravir. Działanie? Takie samo jak iwermektyny. Jest inhibiotrem sarscov2 - po prostu nie pozwala wirusowi się replikować. Różnica? Wyliczona w filmiku: 1 tabletka kosztuje 5 dolarów - zalecana dawka 2x dziennie, koszt 10$ dziennie. Cena za iwermektynę? 0,53$ dziennie MERCK jest producentem i jednego i drugiego, ale iwermektyny już nie może opatentować i czerpać zysków, bo zwyczajnie 'minął termin' Tak się robi pieniądze proszę państwa. Jak nie szczepionki, to lekarstwo. Co z tego, że już jest. Wynaleźli 'nowe' i sprzedają, bo przecież straszna pandemia jest i oni życia ludzkie ratować chcą 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Mnie coraz bardziej od wirusa/szczepionek zatrważa prawdziwe oblicze nadchodzących problemów: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 10 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2021 Najśmieszniejsze jest to, że o 'NewWorldOrder' to ja jeszcze w gimnazjum słyszałem. A moje pytanie brzmi do Was: kiedy podczas rozmowy ze znajomymi o 'pandemii', wtrącacie nie "NWO", tylko pełny 'skrót' zupełnie przypadkiem ? I najgorsze, że to już przestaje być śmieszne o_O BLACKROCK oczywiście znam, VANGUARD jest drugim takim samym tworem. Co do rozwinięcia samego tekstu o Blackrock: i zdaję sobie sprawę, że to wygląda jak 'teoria spiskowa' i można się śmiać. Tyle, że nie wiem czy powinno. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 I z żartem. Całuski świruski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Hahaha! Tak, odkryłem tego gościa w ubiegłym tygodniu. Mistrz sarkazmu i ironii. Polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 26 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2021 (edytowane) umowa napisana w jasny sposób: korpo > rząd Brazylii A skąd wszyscy czerpali info o pandemii? Z takiego magicznego pudełka, które każdy z nas ma w domu Edytowane 26 Października 2021 przez Munga (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Munga Opublikowano 28 Października 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Taka perełka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 1 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2021 https://m.facebook.com/watch/?v=1057400225031803&_rdr Żadne żółte napisy, ani 'dr zięba'. Generalnie polecam również metanalizę, o której wspomniał. Maski NIE działają a niosą za sobą cały wachlarz niekorzystnych skutków dla naszego zdrowia psychicznego i fizycznego To skoro NAUKA tak mówi, to co teraz? Wszystkich 'za' maseczkami pod sąd :)? Przecież opierali swój punkt widzenia o 'wiarę', a nie o naukę. Sekty się tępi https://www.mdpi.com/1660-4601/18/8/4344/htm 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi