Skocz do zawartości

Covid-19

Wojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra reklama dźwignią handlu 😎 

https://www.google.pl/amp/s/wiadomosci.wp.pl/po-szczepionce-pfizera-urosly-im-piersi-eksperci-tlumacza-6667187005676416a%3famp=1

A po Johnson & Johnson konar zapłonie 😂

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Ale to nie jest z laba. Jak twierdzisz inaczej, jesteś szurem. Jak się nie zaszczepisz, też jesteś szurem. Jak chodzisz bez maski, jesteś szurem. Każdy kto się 'stawia' jest szurem i zagrożeniem numer 1 :) 

Myślałem że to literówka "szurem" że chodzi o szczura 😊 Chyba jestem stary. Do młodzieży świat należy. 😂

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

42 minuty temu, Munga napisał:

szur, foliarz = antyszczep, płaskoziemca

Takie nowości przyniósł język polski :) 

Ktoś mnie wywoływał ? No to jestem o co chodzi?:biggrin:

A tutaj lekarz, który mówi to, co nasze MZ wie, ale nie powie :) Czyli:
"maski działają"
"skąd wiecie?"
"są na to badania"
"Jakie? Podajcie?"
"podaje link do badań, które nie są na temat" 

:D Czyli lekarze od dzisiaj to foliarze, bo udowadniają, że coś nie działa. Ale skoro WSZYSCY mówią, że działa, to medycyna i dowody są, tylko nikt ich jeszcze nie odkrył :) 

3 godziny temu, Munga napisał:

szur, foliarz = antyszczep, płaskoziemca

Takie nowości przyniósł język polski :) 

Dzięki za wyjaśnienie 

Słowo zgłoszone w plebiscycie na Młodzieżowe Słowo Roku 2017 😂

2 godziny temu, Piuriel napisał:

To co?! Widzimy się w szpitalu ;)

Na Stadionie Narodowym 😂

Bo od września teleporady 😎

I statystyki "covid" skoczą w górę 

• 2 tygodnie później...

:)

A no i dodatkowo, obecnie efektem 'ubocznym' preparatu, jest zwiększona ilość plemników w spermie mężczyzn, którzy przyjęli preparat.
Dalej, z filmiku - realna śmiertelność c19 = 0,15%. Czyli roczny poziom grypy.

I co do FDA - 25% ze wszystkich leków 'zaakceptowanych' przez tę agencję, później ma tę akceptację wycofaną. A panowie, którzy zaakceptowali dany lek, lądują na intratnych posadach w spółkach, które ten lek wypuściły. 

Ten filmik powyżej to dla mnie nic nowego. Ma być JEDNA narracja. Prawda na szczęście wychodzi :)  

Chyba mnie przekonali 😂

Ciekawe jakie koszty tej reklamy.

ps.

Czy ktoś oglądał wybory miss świata 2021, olimpiadę, koncerty.  

Czy był zachowany dystans, maseczki itd ? 

Uwaga zbliża się jesień, grypa, przepraszam Covid 20

W dniu 5.08.2021 o 11:50, Wojtas napisał:

Na Stadionie Narodowym 😂

Bo od września teleporady 😎

I statystyki "covid" skoczą w górę 

Tak pacjenci mogą dzwonić do lekarza na teleporady. A do uchodźców na granicy lekarka sama na siłe chciała ich przebadać. Śmieszne to trochę dbanie o zdrowie przed kamerami telewizji.

• 1 miesiąc temu...

Najśmieszniejsze jest to, że o 'NewWorldOrder' to ja jeszcze w gimnazjum słyszałem. A moje pytanie brzmi do Was: kiedy podczas rozmowy ze znajomymi o 'pandemii', wtrącacie nie "NWO", tylko pełny 'skrót' zupełnie przypadkiem :D?

I najgorsze, że to już przestaje być śmieszne o_O BLACKROCK oczywiście znam, VANGUARD jest drugim takim samym tworem. Co do rozwinięcia samego tekstu o Blackrock:

i zdaję sobie sprawę, że to wygląda jak 'teoria spiskowa' i można się śmiać. Tyle, że nie wiem czy powinno.

• 2 tygodnie później...

umowa napisana w jasny sposób:
korpo > rząd Brazylii :) 

A skąd wszyscy czerpali info o pandemii? Z takiego magicznego pudełka, które każdy z nas ma w domu :D 

Edytowane przez Munga (wyświetl historię edycji)

https://m.facebook.com/watch/?v=1057400225031803&_rdr

Żadne żółte napisy, ani 'dr zięba'. 

Generalnie polecam również metanalizę, o której wspomniał. Maski NIE działają :) a niosą za sobą cały wachlarz niekorzystnych skutków dla naszego zdrowia psychicznego i fizycznego :)

To skoro NAUKA tak mówi, to co teraz? Wszystkich 'za' maseczkami pod sąd :)? Przecież opierali swój punkt widzenia o 'wiarę', a nie o naukę. Sekty się tępi :)

https://www.mdpi.com/1660-4601/18/8/4344/htm