rezonator Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Witajcie, Na innym forum widziałem podobny wątek. Moglibyście się podzielić swoimi doświadczeniami wyniesionymi z kursów i egzaminów odnośnie technik i sposobów radzenia sobie z zadaniami na egzaminie? Głównie chodzi o ósemkę, slalom wolny i slalom szybki. Ciekaw jestem jak to u was wyglądało, jakie wyciągaliście wnioski, jakie sposoby stosowaliście. Może inni początkujący też wyciągną coś dla siebie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szkoła Motocyklowa Turbo Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Wejdź na mój kanał link do ćwiczeń na slalomie wolnym i zaczynam również pokazywać ćwiczenia na ósemce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 @rezonator mój wniosek jest taki, że jak Cię instruktor nie nauczy, to suche porady z dowolnego forum niewiele wniosą. Instruktor po to jest, żeby reagować na bieżąco i korygować technikę w tym podstawowych zadaniach. Filmy zamieszczone przez szkołę Roberta zawsze warto obejrzeć, bo po pierwsze można się wiele nauczyć, a po drugie porównać sobie z instruktorem w szkole jazdy - nie każdy ma luksus porównania 3 szkół, tak jak ja :) @Centrum Edukacji Turbo - żeby filmy były profesjonalne, to koniecznie potrzeba dyktafonu i mikrofonu z "futrzakiem" - szkoda dobrego materiału, który jest popsuty przez jakość dźwięku na wietrze. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezonator Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 (edytowane) Bardzo obszerny, bogaty materiał. Jestem mocno zaskoczony, że takie patenty się stosuje. No cóż, spróbuję następnym razem zastosować te porady, ale czy w pełni uda mi się to wykorzystać (zdalnie, z pamięci po obejrzeniu filmów), to nie wiem. Edytowane 27 Sierpnia 2020 przez rezonator (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi