Koza666 Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) Witam z góry mówie że wiem że odwalam zakładając tu ten temat ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu a ten dział jest chyba najbardziej odwiedznay więc licze na to że admin przeniesie mój temat do stosownego działu moje pytanie polega na tym że chciał bym potrenować pokonywanie zakrętów przy większej prędkości bo okazało sie że jestem c*pa i troche mnie to przerasta(dzisiaj przy składaniu sie wyjechałem na lewy pas xD) no i wgl chyba największa frajda polatac po winklach ! a więc wy na pewno znacie takie miejsca i był bym bardzo wdzięczny gdybyście sie podzielili tymi informacjami wiadomo najfajniejsze miejsca gdzie nie ma dużo aut bo można spokojnie sobie jeździć z góry dziękuje Koza Edited June 10, 2012 by scOti naprawa tematu, przeniesienie postu (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoPel Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Ja wczoraj ćwiczyłem na rondzie w M1, bo było śieto i bylo zamkniete.Ew. możesz przyjechać na parking na wycieczkowej tzw. Kaloryfer.No, i strasznie dużo dróg w sokolnikach jest do ćwiczenia winkli, także wczoraj tam byłem z kumplem który z tamtąd jest, i uwierz, tam są takie zakręty że aż sie nie można było oderwać od zawracania i przejeżdzania jeszcze raz zakrętu :PNp. w sokolnikach blisko ronda jest piękny zakręt, jadąc od łodzi to na rondzie prosto, i po kilkudziesieciu metrach jest przepiekny zakret, wczoraj tam latałem długo. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRZEMO EL Posted June 8, 2012 Report Share Posted June 8, 2012 Wal na Della na ronda i jest jeszcze pare fajnych winklów , a najlepiej to do Austri albo Włoch 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muodyv6 Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Wal na Della na ronda i jest jeszcze pare fajnych winklów , a najlepiej to do Austri albo Włoch przez senda to by sie z 10 razy zatarla;d 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubson Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 Wal na Della na ronda i jest jeszcze pare fajnych winklów , a najlepiej to do Austri albo Włoch ...Słowacji, mogę polecić fajne traski 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ...Słowacji, mogę polecić fajne traskiByłem... Słowacja to w ogóle 1 wielki winkiel i do tego darmowy downhill lub uphill - pół klocków tam zgubiłem 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scOti Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 ...Słowacji, mogę polecić fajne traski oblukaj temat - w łodzi i okolicach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRZEMO EL Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 cz 3 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKUBKO Posted June 10, 2012 Report Share Posted June 10, 2012 jedz koło portu nowe wiadukty z zakretami sam chetnie pojade w tygodniu tylko policja stoi i sprawdza ... trzeźwość heehe i dokumenty 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts