Koza666 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 (edytowane) Witam z góry mówie że wiem że odwalam zakładając tu ten temat ale nie mogłem znaleźć odpowiedniego działu a ten dział jest chyba najbardziej odwiedznay więc licze na to że admin przeniesie mój temat do stosownego działu moje pytanie polega na tym że chciał bym potrenować pokonywanie zakrętów przy większej prędkości bo okazało sie że jestem c*pa i troche mnie to przerasta(dzisiaj przy składaniu sie wyjechałem na lewy pas xD) no i wgl chyba największa frajda polatac po winklach ! a więc wy na pewno znacie takie miejsca i był bym bardzo wdzięczny gdybyście sie podzielili tymi informacjami wiadomo najfajniejsze miejsca gdzie nie ma dużo aut bo można spokojnie sobie jeździć z góry dziękuje Koza Edytowane 10 Czerwca 2012 przez scOti naprawa tematu, przeniesienie postu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Ja wczoraj ćwiczyłem na rondzie w M1, bo było śieto i bylo zamkniete.Ew. możesz przyjechać na parking na wycieczkowej tzw. Kaloryfer.No, i strasznie dużo dróg w sokolnikach jest do ćwiczenia winkli, także wczoraj tam byłem z kumplem który z tamtąd jest, i uwierz, tam są takie zakręty że aż sie nie można było oderwać od zawracania i przejeżdzania jeszcze raz zakrętu :PNp. w sokolnikach blisko ronda jest piękny zakręt, jadąc od łodzi to na rondzie prosto, i po kilkudziesieciu metrach jest przepiekny zakret, wczoraj tam latałem długo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Wal na Della na ronda i jest jeszcze pare fajnych winklów , a najlepiej to do Austri albo Włoch 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wal na Della na ronda i jest jeszcze pare fajnych winklów , a najlepiej to do Austri albo Włoch przez senda to by sie z 10 razy zatarla;d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubson Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Wal na Della na ronda i jest jeszcze pare fajnych winklów , a najlepiej to do Austri albo Włoch ...Słowacji, mogę polecić fajne traski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ...Słowacji, mogę polecić fajne traskiByłem... Słowacja to w ogóle 1 wielki winkiel i do tego darmowy downhill lub uphill - pół klocków tam zgubiłem 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 ...Słowacji, mogę polecić fajne traski oblukaj temat - w łodzi i okolicach 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 cz 3 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 jedz koło portu nowe wiadukty z zakretami sam chetnie pojade w tygodniu tylko policja stoi i sprawdza ... trzeźwość heehe i dokumenty 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi