SzczuRzzr11 Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 LwG!!! Posiadam Motocykl Kawasaki zx9R Ninja z 1999r mam kupiony nowy akumulator jak podłączam miernik to przy zgaszonych swiatłach pokazuje 12,2V a tylko swiatla zapale to spada do 11,5V Bardzo proszę o jakąś wstępną diagnozę!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Chciałbym móc przeczytać post 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 11 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Pafcio, kolega ma Kawasaki a wiadomo, że to zielony kolor więc i czcionka jest w kolorystyce tejże Skoro moto niewłączone to i chyba nie dziwne, że miernik pokazuje takie wartości 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 12 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2020 Nie zmienia to faktu że na smarkfonie jest nieczytelne i mimo że chciałbym pomóc to niespecjalnie wiem o czym mowa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczuRzzr11 Opublikowano 14 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Mówiąc krótko nie mam ladowania!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLOSZ Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 (edytowane) No to mówiąc krótko musisz sprawdzić czy przyczyną są wadliwe połączenia, awaria regulatora, czy awaria alternatora. Prawdopodobnie wpisanie w szukajke hasła typu "problem z ładowaniem" da Ci wiedzę jak podejść do tematu. Edytowane 16 Lipca 2020 przez KLOSZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Zdrowko KLOSZ ☺ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ ⌘ "Jestem ZA, dopóki mi się podoba" - ® KLOSZ ™ ⌘ ⌘ Masz kłopot z elektryką motocyklową? Nie wiesz jak coś zrobić? Napisz, może potrafię Ci pomóc.⌘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2020 Dnia 14.07.2020 o 20:48, SzczuRzzr11 napisał: Mówiąc krótko nie mam ladowania!!! Apeluję. Pisz normalną czcionką. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi