Piotr16 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 MIanowicie rozchodzi się o to jakie żarówki do niej zamontowac w soczewki. Kiedyś jak mi się jedna spaliła to zaniosłem ją do serwisu nieoddali mi jej i powiedzieli że nie ma takiej i ciężko ją będzie dostać. Czy orientuje się ktoś jakie ma parametry??(ta żaróweczka)Z góry dziękuję za pomoc ;)Chodzi o skuter suzuki katana 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Można po Polsku?? Bo chętnie pomogę, jak zakapuje o co chodzi. Nie masz żarówki od świateł mijania i pytasz jaką założyć? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adany_76 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 strasznie chaotycznie napisałeś tego posta . ciężko na początku zrozumieć o co ci chodzi . takie problemy rozwiązuje wpisując w googlach i wyskoczy ci tysiąc odpowiedzi http://www.suzuki-ka...=5924&pid=50880 0 Quote Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchy-wolk Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Autorze tematu - proszę do rzeczy i przede wszystkim zmień nazwę tematu, bo poleci do kosza. 0 Quote Budujesz dom lub remontujesz mieszkanie? Zajrzyj na www.wega-lodz.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 A kolega w powitalni był..?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts