Piotr16 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 MIanowicie rozchodzi się o to jakie żarówki do niej zamontowac w soczewki. Kiedyś jak mi się jedna spaliła to zaniosłem ją do serwisu nieoddali mi jej i powiedzieli że nie ma takiej i ciężko ją będzie dostać. Czy orientuje się ktoś jakie ma parametry??(ta żaróweczka)Z góry dziękuję za pomoc ;)Chodzi o skuter suzuki katana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Można po Polsku?? Bo chętnie pomogę, jak zakapuje o co chodzi. Nie masz żarówki od świateł mijania i pytasz jaką założyć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 strasznie chaotycznie napisałeś tego posta . ciężko na początku zrozumieć o co ci chodzi . takie problemy rozwiązuje wpisując w googlach i wyskoczy ci tysiąc odpowiedzi http://www.suzuki-ka...=5924&pid=50880 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autorze tematu - proszę do rzeczy i przede wszystkim zmień nazwę tematu, bo poleci do kosza. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A kolega w powitalni był..?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi