Micek1968 Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ...dla swojej żonki. Może ktoś wie o jakimś wolnym etacie. W obecnej firmie coś jest nie za bardzo dobrze i chyba długo już nie pociągnie. Żonka pracowała w firmie zajmującej się produkcją filtrów z włóknin więc najlepiej by było w jakiejś firmie włókienniczej. Kiedyś pracowała też w firmie spedycyjnej. Ale każda inna biurowa tez będzie dobra. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzejdzej Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 To ja się podpinam też szukam pracy ) Doświadczenie 20 lat 8 jezyków i moge pracować za 2 zł ;// a tak na serio to szukam pracy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 ja bym Wam polecił DELL'a, pytanie brzmi, ile macie samozaparcia, i do czego dążycie (co by się nie zrazić od razu). 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arecki_ELW Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Tylko czy przypadkiem Dell wciąż jeszcze zatrudnia przez agencje?? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Zatrudnia, ale jak jesteś dobry, zostajesz na dłużej (znaczy dołączasz się do "rodziny"). Czyli chyba tak jak w większości tych większych firm obecnie.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andree-stary wyga Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 Mało osób przejmuje Dell z Manpowera (aczkolwiek przejmuje), a praca u pośrednika (nieraz na 3/4 etatu) nie jest za "ciekawa", nigdy nie wiesz ile popracujesz i na czym stoisz, dadzą Ci umowę przykładowo na 3.. tygodnie , skończy się i wypad, następna grupa.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png , ale zawsze spróbować można, jak sie niema w ogóle żadnej pracy, sama praca w Dellu nie jest najgorsza jaquzie a Ty może Dellowiec 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 ja DELLowiec - w "rodzinie" od 2007 planuję dłużej.. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andree-stary wyga Posted June 9, 2012 Report Share Posted June 9, 2012 to tak jak ja, też od początku, tylko że ja nie jestem "rasowy" Dellowiec, tylko "przyszywany" , ale nie róbmy OT, jak coś to pw 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Wie ktoś coś o jakiejś pracy dla młodych, przystojnych i zmotoryzowanych? Szukam zajęcia na 2-3tyg teraz, bo na przełomie lipca i sierpnia jadę na turnus na mazury. Nie żebym kaprysił, ale z góry uprzedzam ;P PS - mogę nawet pilnować dzieci, najlepiej dziewczynki w wieku 16-20 lat 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 Do takiej roboty to i ja chce isc:) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted July 3, 2012 Report Share Posted July 3, 2012 może popytaj w Magnesie (klub go-go) skoro masz takie kwalifikacje 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
siwutek Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 słyszałem że szukają tam kogoś zamiast rury - taniej wychodzi kolo i laski robią ciekawsze figury - Koper się nadasz hahahah 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koper Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 WCHODZĘ W TO! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaquzie Posted July 5, 2012 Report Share Posted July 5, 2012 wchodź a specjalnie opłacę kilka staruszek, co by z tobą zatańczyły 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts