Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Yamaha xj600

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestesmy razem dlugo ale te 2 sezony pokazaly ze twarda z tej Yamahy maszyna mimo szlifu juz zaliczonego jezdzi i smiga bez problemu aktualnie na SPRZEDAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!post-87-0-70985100-1312056231_thumb.jpgpost-87-0-59699800-1312056415_thumb.jpg

Opublikowano

moge potwierdzic, twarda sztuka:) Wiele milych wspolnych wspomnien!

Opublikowano

Nie powiem, że wygląda na bardzo zadbaną, ale prezentuje się okey :smile: Jak przebarwił się tłumik ?

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

wiele osob pyta o tlumik jest on firmy BLUFLAME i one poprostu maja taki wyglad specyficzny jakby byly przepalone ;]

Opublikowano

XJ600 - kolega mi opowiadał, ze jego kolega takiego miał. Kiedyś dał się komuś przejechać, a ten wjechał nim do oczka wodnego. Mimo, że cały silnik znalazł się w wodzie to po wysuszeniu i tak działał. Niezła konstrukcja.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

moge powiedziec ze mycie na myjni nie jest mu wogole grozne ;]

Opublikowano

kiedyś się na taką zasadzałem, strasznie mi się podobała ;] Z ciekawości spytam, ile za nią chcesz?

Opublikowano

3500zl 95r :smile: cena jak najbardziej adekwatna do stanu technicznego pomijajac juz ze prawie 2000zl wsadzilem na poczatku tego sezonu:)a ja wlasnie sie teraz zastanawiam nad hornetka lub F4 ;]]]]]

Opublikowano

Oba sprzęty fajne. Chociaż f4 do mnie bardziej przemawia ;)

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Opublikowano

oczywiście zależnie od kasy będziesz mieć odpowiedni rocznik, ale w skrócie:- na obu możesz za*****dalać xD- chcesz się lansować - bierz horneta, piękno bez owiewek :smile:- chcesz fajną ochronę przed wiatrem i również fajny wygląd ze sporą ilością plastiku - bierz CBRę (sam bym wziął ;] )

Opublikowano

no i wlasnie tu jest wielki dylemat bo uwielbiam nakedy ;] choc w trasie nie jest zbytnio przyjemnie ;];p

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Ja tam oddaje głos na horneta. Jest dużo ładniejszy, zgrabniejszy, a tylko cieniasy narzekają na to że wieje w trasie. Tak ma być i koniec, poza tym nie jest to wcale nieprzyjemne ;)CBR 2 : 1 Hornet

Opublikowano

jeszcze ewentualnie moze SV 1000 co wy na to?

Opublikowano

Za dużo już tych SV-ek na forum xPPP Dobre moto, stosunkowo tanie w utrzymaniu jak na swoją klasę. Optycznie rzecz gustu - mi się średnio podoba. Jak chcesz powyżej 600 w owiewkach to pomyśl może nad VFR-ką, czy Kilofazerem? :>

Opublikowano

hehehe nie no nie mysle nad 1000 ale sv jest porownywalne z f4 i np wiec dlatego sv1000

Opublikowano

w czym jest porównywalne? Bo ma dwa koła?:biggrin: heh, tak na serio... Osobiście nie porównywałbym tych sprzętów do siebie za bardzo, dwie zupełnie inne bajki

Opublikowano

ja tylko i wylacznie porownuje pod wzgledem mocy bo maja po 120 :smile: km :smile:

Opublikowano

wróć do horneta :biggrin: wg ffojtus [Jest dużo ładniejszy, zgrabniejszy, a tylko cieniasy narzekają na to że wieje w trasie. Tak ma być i koniec, poza tym nie jest to wcale nieprzyjemne ;)] nic dodać, nic ująć :biggrin: jak już wyrosnę z gsa to nic, tylko przesiadam się na horneta :biggrin: a kto powiedział, że cały czas masz jeździć powyżej 150km/h? liczy się przyspieszenie i zakładam, że na tym sprzęcie jest wtedy bardzo bardzo przyjemnie :laugh2:

Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören.

Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.