Adrian-xj600 Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 nie jestesmy razem dlugo ale te 2 sezony pokazaly ze twarda z tej Yamahy maszyna mimo szlifu juz zaliczonego jezdzi i smiga bez problemu aktualnie na SPRZEDAZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 moge potwierdzic, twarda sztuka:) Wiele milych wspolnych wspomnien! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie powiem, że wygląda na bardzo zadbaną, ale prezentuje się okey Jak przebarwił się tłumik ? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 wiele osob pyta o tlumik jest on firmy BLUFLAME i one poprostu maja taki wyglad specyficzny jakby byly przepalone ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 XJ600 - kolega mi opowiadał, ze jego kolega takiego miał. Kiedyś dał się komuś przejechać, a ten wjechał nim do oczka wodnego. Mimo, że cały silnik znalazł się w wodzie to po wysuszeniu i tak działał. Niezła konstrukcja. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 moge powiedziec ze mycie na myjni nie jest mu wogole grozne ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 kiedyś się na taką zasadzałem, strasznie mi się podobała ;] Z ciekawości spytam, ile za nią chcesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 3500zl 95r cena jak najbardziej adekwatna do stanu technicznego pomijajac juz ze prawie 2000zl wsadzilem na poczatku tego sezonu:)a ja wlasnie sie teraz zastanawiam nad hornetka lub F4 ;]]]]] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Oba sprzęty fajne. Chociaż f4 do mnie bardziej przemawia 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 oczywiście zależnie od kasy będziesz mieć odpowiedni rocznik, ale w skrócie:- na obu możesz za*****dalać xD- chcesz się lansować - bierz horneta, piękno bez owiewek - chcesz fajną ochronę przed wiatrem i również fajny wygląd ze sporą ilością plastiku - bierz CBRę (sam bym wziął ;] ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no i wlasnie tu jest wielki dylemat bo uwielbiam nakedy ;] choc w trasie nie jest zbytnio przyjemnie ;];p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Moje zdanie znasz:D cbr Vs hornet 1:0 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwiet Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 CBR ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ja tam oddaje głos na horneta. Jest dużo ładniejszy, zgrabniejszy, a tylko cieniasy narzekają na to że wieje w trasie. Tak ma być i koniec, poza tym nie jest to wcale nieprzyjemne ;)CBR 2 : 1 Hornet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 jeszcze ewentualnie moze SV 1000 co wy na to? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 5 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Za dużo już tych SV-ek na forum xPPP Dobre moto, stosunkowo tanie w utrzymaniu jak na swoją klasę. Optycznie rzecz gustu - mi się średnio podoba. Jak chcesz powyżej 600 w owiewkach to pomyśl może nad VFR-ką, czy Kilofazerem? :> 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 hehehe nie no nie mysle nad 1000 ale sv jest porownywalne z f4 i np wiec dlatego sv1000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 w czym jest porównywalne? Bo ma dwa koła? heh, tak na serio... Osobiście nie porównywałbym tych sprzętów do siebie za bardzo, dwie zupełnie inne bajki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 ja tylko i wylacznie porownuje pod wzgledem mocy bo maja po 120 km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 wróć do horneta wg ffojtus [Jest dużo ładniejszy, zgrabniejszy, a tylko cieniasy narzekają na to że wieje w trasie. Tak ma być i koniec, poza tym nie jest to wcale nieprzyjemne ] nic dodać, nic ująć jak już wyrosnę z gsa to nic, tylko przesiadam się na horneta a kto powiedział, że cały czas masz jeździć powyżej 150km/h? liczy się przyspieszenie i zakładam, że na tym sprzęcie jest wtedy bardzo bardzo przyjemnie 0 Cytuj Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi