Skocz do zawartości

Rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Łodzi nadchodzi wielkimi krokami. Dowiedz się więcej tutaj.

Rozpoczęcie sezonu właśnie trwa. Widzimy się na kolejnej edycji.

Obszycie kanap

marmot.c

Rekomendowane odpowiedzi

Hej.

tak użyłem szukajki, ale wyniki strasznie stare.

Kusi mnie obszycie kanapy i teraz pytanie, czy ktoś ma jakieś w miarę świeże info na temat firm, które się tym trudnią dobrze i nie za miliony monet ?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Oferta dla Was

Dodam informacyjnie że dla chętnych pozyskania obszycia siedzeń jak powyżej w cenie tylko 150-200 zł jest możliwe w jeden sposób :) .....

Masz ściga nowszego rocznika przesyłasz siedzenia i na ich podstawie mam możliwość wykonać kilka wzorów poszyć a Ty nowe wypasione tylko za tyle jak podałem wcześniej już z kurierem do Ciebie spowrotem :) 

Oferta dotyczy zawsze tylko każdego nowego rodzaju siedzeń , później już będą to gotowe produkty na wysyłkę kupienia jako dopasowane pokrowce do samodzielnego tapicerowania lub taka opcja u mnie już gratis

Zainteresowanych proszę o kontakt 

W modelowanie kanap jakby nie wchodzę tylko + zmiękczenie lub wkładka żelowa jeśli będzie 

Edytowane przez pjii (wyświetl historię edycji)

Dnia 7.04.2013 o 21:56, pjii napisał:

Kilka realizacji

post-1424-0-86565800-1365364498_thumb.jpg

post-1424-0-62717500-1365364529_thumb.jpg

post-1424-0-12180100-1365621481_thumb.jpg

O widzisz @pjii spadasz mi akurat na czas, bo chętnie zrobię coś wizualnego z kanapą do S1000XR'a z 2019 ;) a, że robiłeś mi kawałek czasu temu kanapkę do S1000sx (foto na gòrze), chętnie zrobię i do XR'a u Ciebie ;)

20200606_114100.jpg

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 :>
http://sites.google.com/site/jaquzie/

• 1 miesiąc temu...

Witaj jaquzie

Przepraszam że dopiero odpisuję ale nie ustawiłem powiadomień z forum :)  i teraz dopiero widzę 

Poproszę o informacje dotyczące obszycia na pjii@wp.pl lub prosto ze strony www.pjii.pl przez formularz 

Pozdrawiam i jesteśmy w kontakcie 

3 różne rodzaje przeszyć do  R1200 RS BMW 

Dla zainteresowanych więcej zdjęć i informacji o realizacji i cenie pod tym linkiem https://allegro.pl/oferta/poszycia-motocyklowe-9514303059

0 (0).jpg

10.jpg

10.JPG

Edytowane przez pjii (wyświetl historię edycji)