andmst Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Zauważyłem, że problem z zapachami jest taki, że przy dużych prędkościach szybko wietrzeje. Testowałem już kilka zapachów: perfum, wód toaletowych. Jak to u was wygląda? ? Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez andmst (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Marci1N Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Oblewamy się benzyną, to jest prawdziwy męski zapach 😉 1 Cytuj
Rogal Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Ej, bez kitu. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Nigdy moto nie jeździłem na randki a tylko po to, by sobie pozapierdddalać. Sztyft w kulce pod pachy w zupełności wystarcza 😜 Po KONRETNEJ przejażdżce w letni ciepły dzień, po powrocie i tak trzeba brać prysznic. Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ...
Homiczak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 16 godzin temu, Marci1N napisał: Oblewamy się benzyną, to jest prawdziwy męski zapach 😉 Wszedłem, żeby napisać "zapach benzyny" ale byłeś szybszy 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Na Vespach się jeździ w gajerach i pachnie 14 godzin temu, Rogal napisał: Ej, bez kitu. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Nigdy moto nie jeździłem na randki a tylko po to, by sobie pozapierdddalać. Sztyft w kulce pod pachy w zupełności wystarcza 😜 Po KONRETNEJ przejażdżce w letni ciepły dzień, po powrocie i tak trzeba brać prysznic. To jedyne co mogę powiedzieć. Zawsze śmierdzi się benzyną i potem Nie ma na to perfum. Tylko prysznic i dopiero do płci pięknej. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Wojtas Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2020 2 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Pitrx Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest kilka zapachów które stosuje zamiennie. Pierwszy to Love&Desire a drugi to Dior Sauvage 2015. Oba wydajne, oba intrygujace, za oba zbieram pozytywne reakcje od płci przeciwnej Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Pitrx (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Jastrząb Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Dla mnie ten temat jest abstrakcyjny,motocyklista Musi śmierdzieć ,koniec i kropka . 1 Cytuj
behemoth Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Jeśli motocyklista jeździ w skórze, to Encre Noir powinien się sprawdzić 0 Cytuj
marr Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Widać, że towarzystwo się nudzi skoro o perfumach rozmawia. 😁 0 Cytuj
behemoth Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Myślę, że w swojej kolekcji dobijam do 100 różnych perfum, więc chętnie pogadam o czymś innym niż 2oo 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi