andmst Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 (edited) Zauważyłem, że problem z zapachami jest taki, że przy dużych prędkościach szybko wietrzeje. Testowałem już kilka zapachów: perfum, wód toaletowych. Jak to u was wygląda? ? Edited April 6, 2020 by andmst (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci1N Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Oblewamy się benzyną, to jest prawdziwy męski zapach 😉 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rogal Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 (edited) Ej, bez kitu. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Nigdy moto nie jeździłem na randki a tylko po to, by sobie pozapierdddalać. Sztyft w kulce pod pachy w zupełności wystarcza 😜 Po KONRETNEJ przejażdżce w letni ciepły dzień, po powrocie i tak trzeba brać prysznic. Edited April 6, 2020 by Rogal (see edit history) 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homiczak Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 16 godzin temu, Marci1N napisał: Oblewamy się benzyną, to jest prawdziwy męski zapach 😉 Wszedłem, żeby napisać "zapach benzyny" ale byłeś szybszy 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piuriel Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 Na Vespach się jeździ w gajerach i pachnie 14 godzin temu, Rogal napisał: Ej, bez kitu. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Nigdy moto nie jeździłem na randki a tylko po to, by sobie pozapierdddalać. Sztyft w kulce pod pachy w zupełności wystarcza 😜 Po KONRETNEJ przejażdżce w letni ciepły dzień, po powrocie i tak trzeba brać prysznic. To jedyne co mogę powiedzieć. Zawsze śmierdzi się benzyną i potem Nie ma na to perfum. Tylko prysznic i dopiero do płci pięknej. 0 Quote ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtas Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 2 Quote "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitrx Posted April 8, 2020 Report Share Posted April 8, 2020 (edited) Jest kilka zapachów które stosuje zamiennie. Pierwszy to Love&Desire a drugi to Dior Sauvage 2015. Oba wydajne, oba intrygujace, za oba zbieram pozytywne reakcje od płci przeciwnej Edited April 8, 2020 by Pitrx (see edit history) 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jastrząb Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 Dla mnie ten temat jest abstrakcyjny,motocyklista Musi śmierdzieć ,koniec i kropka . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Jeśli motocyklista jeździ w skórze, to Encre Noir powinien się sprawdzić 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marr Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Widać, że towarzystwo się nudzi skoro o perfumach rozmawia. 😁 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
behemoth Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Myślę, że w swojej kolekcji dobijam do 100 różnych perfum, więc chętnie pogadam o czymś innym niż 2oo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts