Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zdecydujcie sie proszę. Lidl, czy Orlen, Konstantynowska, czy Konstantynow?Bo to duża różnica. Konkretnie. Oczywiście nadal proszę o alternatywne miejsce zbiórki (po zachodniej stronie) bo do M1 nie jadę.Drugie pytanie, gdzie jest ten "Smok"? Co to obiekt? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Spotkanie na Lidlu ul. Aleksadrowska - 9.30 1)Dzejdzej 2) Leszczu ( ale moje być albo nie być zależy od dzisiejszej premii, ale myśle że bedzie good ) 3) Psycho - jeśli nie bedzie padać to będe 4) Koper 5 Julka W związku z tym,że moja orientacja w terenie jest taka, że żadna jadę tam gdzie większość 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Spotkanie na Lidlu ul. Aleksadrowska - 9.30tam sie spotykamy wszyscy zeby nie bylo zamieszania. NIE pod M1 . bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mimo szczerych chęci nie dam rady szerokości dla Was i miłej wycieczki życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mnie nie będzie, ale dodam informację na głównej stronie - gdyby zaszły zmiany, to proszę o PW. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Pojechał bym z Wami przewietrzyć moto, ale jutro moto niestety przegra z pracami ziemnymi. Mam zaplanowaną randkę z widłami i łopatą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 a ja kładę w mieszkaniu kafelki gipsowe na ścianę, wieszam egipski plakat gipsowy, i robię oświetlenie do tego ;)jak ktoś nie ma co robić, może mi pomóc - przy kilku piwach :)ps. tylko nie zacznijcie podróży tak jak kolega na filmie :Dhttp://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=UN14nwPMmrMpamiętajcie - składamy stopkę przed jazdą 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hahaha ...dobre Jaquzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ok no to czekajcie na mnie napewno bede 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak coś- łapcie mnie na komórkę, jest w danych kontaktowych i do zobaczenia w Ślesinie (chyba że padać będzie). 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A co wy na to, żeby po drodze posiedzieć nad Jeziorskiem po czym udać się do uniejowa choćby zobaczyć zamek? I dopiero ruszyć w drogę? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 A co wy na toW związku z tym, że nie jadę to ja na to nic :/ 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Szczerze powiedziawszy to jechanie nad wodę przy obecnej pogodzie to jak branie kurtki zimowej w lato i niespecjalnie jakoś mi się to widzi... grilla i wodę można znaleźć wszędzie a jechanie dla samego jechania... no nie wiem. Proponuję trochę więcej atrakcji, tutaj moja propozycja zmiany wycieczki na taką: http://screencast.com/t/bvi1jlp91b 1) W Uniejowie za 34 zł wstęp na 3 godz na termy, więc kto chce to dupkę pomoczy, następnie można zobaczyć zamek. 2) Zduńska Wola - skansen pociągów, w marcu i kwietniu była renowacja więc myślę, że jak ktoś nie był to warto jechać. 3) Powrót do Łodzi. Cała trasa 151 km (liczone z Retkini). Nie zapomnieć o kąpielówkach a panie o kostiumie kąpielowym 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Już nie kombinujmy, bo przynajmniej połowa wycieczki już tu teraz nie wejdzie i będą nieścisłości na zbiórce. Na termy można kombinowac zgrupowanie na jutro ;P 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Koper tu nie chodzi o to żeby nie kombinować, ale żeby był udany wypad. Większość dawanych propozycji (Ślesin, Smardzewice tama, Rydwan, Jeziorsko) sugerowało wypad nad wodę, zresztą DżejDżej i nie tylko wspominali o wodzie i na taką opcję się tez ja i kobieta nastawiliśmy. Niestety nie ma pogody - tak już bywa. Dlatego właśnie zasugerowałem te termy w Uniejowie + trochę do zwiedzania. Trochę km oszczędzimy, akurat zamiast paliwa jest na termy no ale jak chcecie... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za wspólną wycieczkę. Szkoda, że w Uniejowie musiałem zawrócić ze względów czasowych. Zdjęcia ze spotkania w Łodzi. https://picasaweb.google.com/103893229476664619747/2012FLMLidl?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNechuCz8OTw4QE&feat=directlink 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzięki za miłe spotkanie . A co do marudzenia- nad wodą jest fajnie nie tylko jak można się w niej moczyć, bez przesady. Poza tym- liczy się radość z jazdy, a nie to dokąd trasa prowadzi (przynajmniej dla mnie) 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 a ja kładę w mieszkaniu kafelki gipsowe na ścianę, wieszam egipski plakat gipsowy, i robię oświetlenie do tego ;)jak ktoś nie ma co robić, może mi pomóc - przy kilku piwach :)ps. tylko nie zacznijcie podróży tak jak kolega na filmie pamiętajcie - składamy stopkę przed jazdą znów coś robisz????? masakra 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas54 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 dzięki za miłe spotkanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Ale dzień, jesteśmy mocno zmęczeni. Ale było fajnie. Nie mam siły aby cokolwiek wiecej napisać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Dzięki za super wypadzik w doborowym gronie oby tak częściej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Było skowyrnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 kazek dzięki za fotki spod Lidla, już wszystkie pobrane i dołączone do kolekcjiMoże nie całą trasę razem, ale kobieta by mnie zjadła jakbyśmy mieli śmigać tyle km tylko po to by się przejechać moto. Ona po prostu musi mieć cel by jechać i dlatego Uniejów i termy. Wielkie dzięki dla Przemka i Marzenki za towarzystwo na termach i w dalszej drodze od godz 9;00 aż do 21;00. Usnąłem jak zabity 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi