Skocz do zawartości

7.06.2012 - Propozycja Wycieczki

Julka

Rekomendowane odpowiedzi

Trasa: Brzeźińska-Wojska Polskiego-Aleksandrowska-Aleksandrów-Poddębice-Uniejów-Turek-Tuliszków-Konin-Ślesin 280km

Ja już się wystraszyłem że 280 km w jedną stronę :biggrin: Zawsze Grinch może nas prowadzić swoim GPS z "opóźnionym zapłonem" - będzie śmieszne :DPo drodze proponuje jeden przystanek po ok 70 km by zatankować/coś przekąsić/rozprostować kości.Proponuję zbiórkę na skrzyżowaniu Aleksandrowska/Kaczeńcowa - pod Lidlem.

Kolejna rzecz to nie jechanie krajówkami, tylko drogami trzeciorzędnymi.

Bardzo dobry pomysł, ale ta trasa która wybrał Dżejdżej też chyba jest ok.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

To niech każdy napisze gdzie chce zbiorke najwyzej zrobi sie 2 i z pod M1 dobijemy do was no jak kto chce to jak robimy???

Po drodze proponuje jeden przystanek po ok 70 km by zatankować/coś przekąsić/rozprostować kości.

problem w tym ze tam zadnej sensownej stacji nie ma ... ;// tylko siki.. no ale jak coś sie trafi to czemu nie
:doofywave:

No jak będzie lało to ja z kobietą lecę to oczywiście ona by odpadła... ja mogę jechać w deszcz, byle nie ulewa jakaś straszna bo to nie ma sensu.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

To jest pogoda dla lotnisk więc można jej ufać...ale wiadomo...zawsze jakaś granica błędu występuje...chyba, że dzisiaj wieczorkiem na balkonie się taniec szamana odwali :P

Cholera kurtkę wczoraj wieczorem wypralem i nadal jest zupełnie mokra !

no to do piekarnika mikrofali ;)) albo zakładaj ją i na dell-a ;) pare razy przelecisz i wyschnie
:doofywave:

Ludziska wpisywać się kto jest chętny, bo jak narazie to jakaś lipa jest ...Spotkanie na Lidlu ul. Aleksadrowska - 9.301)Dzejdzej2) Leszczu ( ale moje być albo nie być zależy od dzisiejszej premii, ale myśle że bedzie good :decayed: )3) Psycho - jeśli nie bedzie padać to będe :smile:

Trasa: Brzeźińska-Wojska Polskiego-Aleksandrowska-Aleksandrów-Poddębice-Uniejów-Turek-Tuliszków-Konin-Ślesin 280kmM1 9:00 czekamy do 9:20 i lecimy o 12 na miejscu do 16 maks mozemy posiedziec i na 19 do na spotkanie ;))1)Dzejdzej

Po pierwsze to jest 140 km, a nie 280. Po drugie bardzo proszę o umownie alternatywnego miejsca zbiórki, np: na Orlenie w Aleksandrowie. Bo my z RTK, więc do M1 nie będę gnal.

Spotkanie na Lidlu ul. Aleksadrowska - 9.30

1)Dzejdzej

2) Leszczu ( ale moje być albo nie być zależy od dzisiejszej premii, ale myśle że bedzie good :decayed: )

3) Psycho - jeśli nie bedzie padać to będe :smile:

4) Koper

PS- nie róbmy 100 miejsc zbiórek bo do 11 nie wyjedziemy z Łodzi, jedna zbiórka na wylocie, tj przy Aleksandrowskiej.