Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wiem gdzie, ostatnio byłem tam latać z kujawiakami z DragStara. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Trasa: Brzeźińska-Wojska Polskiego-Aleksandrowska-Aleksandrów-Poddębice-Uniejów-Turek-Tuliszków-Konin-Ślesin 280kmJa już się wystraszyłem że 280 km w jedną stronę Zawsze Grinch może nas prowadzić swoim GPS z "opóźnionym zapłonem" - będzie śmieszne :DPo drodze proponuje jeden przystanek po ok 70 km by zatankować/coś przekąsić/rozprostować kości.Proponuję zbiórkę na skrzyżowaniu Aleksandrowska/Kaczeńcowa - pod Lidlem.Kolejna rzecz to nie jechanie krajówkami, tylko drogami trzeciorzędnymi.Bardzo dobry pomysł, ale ta trasa która wybrał Dżejdżej też chyba jest ok. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To niech każdy napisze gdzie chce zbiorke najwyzej zrobi sie 2 i z pod M1 dobijemy do was no jak kto chce to jak robimy??? Po drodze proponuje jeden przystanek po ok 70 km by zatankować/coś przekąsić/rozprostować kości. problem w tym ze tam zadnej sensownej stacji nie ma ... ;// tylko siki.. no ale jak coś sie trafi to czemu nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 dla zainteresowanych sprawdzone źródło pogodowe http://new.meteo.pl/php/meteorogram_id_coamps.php?ntype=2n&id=2404spodziewane opady między 13 a 15, słaby wiaterek...w Łodzi podobnie tylko mniej opadów 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No jak będzie lało to ja z kobietą lecę to oczywiście ona by odpadła... ja mogę jechać w deszcz, byle nie ulewa jakaś straszna bo to nie ma sensu. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Długa trasa w deszczu to raczej taka sobie przyjemność. Zobaczymy jak będzie. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Nie będzie padać te pogody to se można wsadzić ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To jest pogoda dla lotnisk więc można jej ufać...ale wiadomo...zawsze jakaś granica błędu występuje...chyba, że dzisiaj wieczorkiem na balkonie się taniec szamana odwali 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To jest pogoda dla lotnisk więc można jej ufać W smoleńsku też mgły mialo nie być to co wkoncu 3 osoby jadą?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 W smoleńsku też mgły mialo nie być to co wkoncu 3 osoby jadą??hahaha...ja do godzin wieczornych jestem jedną wielką zagadką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cholera kurtkę wczoraj wieczorem wypralem i nadal jest zupełnie mokra ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Cholera kurtkę wczoraj wieczorem wypralem i nadal jest zupełnie mokra ! no to do piekarnika mikrofali ) albo zakładaj ją i na dell-a pare razy przelecisz i wyschnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kto to widział- ciuchy prać ? Wymysły jakieś... Prawdziwego bikera powinno być czuć zanim się da usłyszeć silnik jego maszyny 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Prawdziwego bikera powinno być czuć zanim się da usłyszeć silnik jego maszyny Przypomnijcie mi rano aby nie jechał za Rado. ;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Przypomnijcie mi rano aby nie jechał za Rado. ;/ z rado to sie w slesinie spotkamy ) wiec spoko Grinch 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ludziska wpisywać się kto jest chętny, bo jak narazie to jakaś lipa jest ...Spotkanie na Lidlu ul. Aleksadrowska - 9.301)Dzejdzej2) Leszczu ( ale moje być albo nie być zależy od dzisiejszej premii, ale myśle że bedzie good )3) Psycho - jeśli nie bedzie padać to będe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Trasa: Brzeźińska-Wojska Polskiego-Aleksandrowska-Aleksandrów-Poddębice-Uniejów-Turek-Tuliszków-Konin-Ślesin 280kmM1 9:00 czekamy do 9:20 i lecimy o 12 na miejscu do 16 maks mozemy posiedziec i na 19 do na spotkanie )1)DzejdzejPo pierwsze to jest 140 km, a nie 280. Po drugie bardzo proszę o umownie alternatywnego miejsca zbiórki, np: na Orlenie w Aleksandrowie. Bo my z RTK, więc do M1 nie będę gnal. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 yyy no w 2 strony jest 280 ;////// mozemy na tym orlenie to oktrej na orlenie chcecie??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Skoro Wy o 9:20 wyjedziecie z M1, to pewnie około 9:40 będziecie w Aleksandrowie.Dobrze liczę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Pewnie taaa tylko pytanie kto pod to M1 leci???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Moze autorka tematu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hej,Ja chętnie skocze z plecakiem jeśli dziś nie popłynę nazbyt na imprezie ; ]M1 o 9:00?Ile już nas leci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 tak o 9 pod M1 Duzooo nas leciii cala chmaraa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Spotkanie na Lidlu ul. Aleksadrowska - 9.30 1)Dzejdzej 2) Leszczu ( ale moje być albo nie być zależy od dzisiejszej premii, ale myśle że bedzie good ) 3) Psycho - jeśli nie bedzie padać to będe 4) Koper PS- nie róbmy 100 miejsc zbiórek bo do 11 nie wyjedziemy z Łodzi, jedna zbiórka na wylocie, tj przy Aleksandrowskiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja o 12 będę przy smoku. Gdyby ktoś jeszcze chciał lecieć A2- dajcie znać. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi