Dzejdzej Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nowy York Madryt ) Lećmy do ślesina do smoka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ej, w ogóle może Maroko :/ Jest jeden dzień i na 19 mamy być w Łodzi, więc może nie szalejmy. Toruń? Jura? Kraków?Dokładnie tak!Nie wiem czy jest sens jechać na Kraków skoro chcecie wrócić na 19 do Łodzi...Ślesin jest fajną opcją a jeszcze ja ze swojej strony mogę zaproponować dwa miasta, które mnie dość pozytywnie zaskoczyły a nie są daleko...Płock ( 109 km i fajna droga a na miejscu ładna starówka i przepiękny most i miejsca przy wiśle) oraz Inowrocław( troszkę dalej bo ze 150 km ale przepiękne tężnie i park)...zresztą nie mieszam za bardzo bo sam nie wiem na 100% czy pojadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Co do ślesina to tak można luknąc tego smoka oprocz tego w drodze powrotnej... luknąć starówke w koninie wszystko podrodze.. kolo smoka jest plaża mozna sie poopalać oprócz tego w ślesinie są dobre desery Lodowe a jezeli chce ktoś luknąc bazylike to tez nie daleko np wyjazd o 9-10 powrot na 18?? ale proponował bym droge przez Aleksandrów-Poddebice-Turek-Tuliszków-Konin. cośkolo 310km https://maps.google.com/maps/ms?msid=214284418772732279585.0004c1c014619678f40a6&msa=0&ll=52.372508,18.31172&spn=0.006956,0.021136 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zależy kto i jak szybko lubi podróżować. Ja bym tak nieśmiało zasugerował Bachotek (pojezierze brodnickie) O ILE chcemy nocować, jesli nie to może Łąck (https://maps.google....&num=1&t=h&z=17 ) ? Też byłbym za Płockiem i okolicami bo trasa fajna i jak kto chce od Kutna można pocisnąć. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wszystko fajnie jeśli chodzi o czwartek krótka wycieczka jak najbardziej, ale pamiętajmy że jest jeszcze piątek i sobota, niedzieli nie biore pod uwage bo to różnie z niedzielą bywa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zapraszam do Krakowa, jedynka - a4ka i migiem jesteście (2h+?) możemy podlecieć później gdzieś wyżej nad poziomem morza po wspaniałych serpentynkach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To co lecimy gdzieś czy debatujemy do piątku?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Na początku sezonu była wycieczka do bunkrów, chętnie bym się tam wybrała, bo wtedy nie mogłam. Nie mogę znaleźć opisu jak przebiegała, ale znalazłam fotkę http://motocykle-lod...e/567-dsc00065/ Aiddek ciebie tam widzę - może się wypowiesz? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A może na Rydwan nad wodę? Skoro ciepło to może grill/ognisko + cola = kąpiel w czystej wodzie dla chętnych. Chętni do Łowicza przy okazji, bo to blisko! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 A może nad morze, a może nie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Co do ślesina to tak można luknąc tego smoka oprocz tego w drodze powrotnej... luknąć starówke w koninie wszystko podrodze.. kolo smoka jest plaża mozna sie poopalać oprócz tego w ślesinie są dobre desery Lodowe a jezeli chce ktoś luknąc bazylike to tez nie daleko np wyjazd o 9-10 powrot na 18??Jestem za 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 To może spytam tak, o której i gdzie zbiórka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 chętnie się podlacze na ten ślesin. tylko jakieś konkrety please:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mnie również pasuje Ślesin gdyż tam jeszcze nie byłem ... Natomiast moge również polecić Sielpie http://www.sielpia.com/atrakcje.php znam tamte tereny na powrocie możemy zajechać do Smardzewic nad tame, ale to już zależy od pozostałych.Jeśli chodzi o konkrety to optymalnie będzie spotkanie o 9 w naszym miejscu, czyli piotrkowska a piłsudskiego. Taką godzine i miejsce bym proponował ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jeśli chodzi o konkrety to optymalnie będzie spotkanie o 9 w naszym miejscu,Przebijanie się przez miasto w większej grupie jest niespecjalnie ciekawe, łatwo pogubić się na światłach. Może gdzieś bliżej wylotu? Tak jak lecieliśmy na Koluszki to wylot na Brzeziny przy M1... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 no ok tylko najpierw ustalmy ktory kierunek, sielpia to na piotrkow, slesin to na konin ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Lepiej Ślesin.Kolejna rzecz to nie jechanie krajówkami, tylko drogami trzeciorzędnymi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No ja się właśnie dowiedziałem, że na 80 % jutro czeka mnie niestety troszkę ogarniania w pracy mimo "wolnego"...więc nie mieszam i mam nadzieje, że może uda mi się jednak gdzieś wyskoczyć z Wami 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Jak slesin to moge poprowadzić ) ale tylko drogami przez poddębice itp na autostradę się nie pisze.. bo mnie zdmuchnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Czyli co: Ślesin, gdzie się zbieramy, kto leci, którędy ? (Ja to się przyznam że najchętniej bym A2 poleciał- przy tej ilości kilometrów jechanie bocznymi zajmie od cholery czasu, ale jak coś to po prostu na miejscu się z Wami spotkam). 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Również jestem zainteresowany prosze o podanie miejsca i godziny zbiórki ? A potem wbijamy na 19 na forumowe spotkanie Tak ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Wiesz co no zalezy jak kto leci ja jak leciałem po "starej rasie" 72 chyba to jest to bylem szybciej niz na autostradzie bo tam moglem poleciec sobie to 140 ogolnie nie ma jakis kozackich swiatel itp... na autostradzie to tak 120 mialem srednio... bo mnie zucalo z lewa na prawo przy wiekszych prędkościach.... no ale w grupie chyba nie bedziemy lecieć 300??...Można się spotkać o 9 na Brzeżinskiej.. pod M1..Trasa: Brzeźińska-Wojska Polskiego-Aleksandrowska-Aleksandrów-Poddębice-Uniejów-Turek-Tuliszków-Konin-Ślesin 280kmProponował bym zalanie do pełna nie wiem jakie macie spalanie ale zadnych Firmowych stacji nie ma za bardzo z tego co pamiętam to Orlen w aleksandrowie a kolejna BP to w koninie ;)M1 9:00 czekamy do 9:20 i lecimy o 12 na miejscu do 16 maks mozemy posiedziec i na 19 do na spotkanie )1)Dzejdzej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Dzejdzej- wrzuć jeszcze mapkę z googla gdzie w Ślesinie byśmy się spotkali. Pod smokiem ? W parku ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 M1 9:00 czekamy do 9:20 i lecimy1)Dzejdzej2) Leszczu ( ale moje być albo nie być zależy od dzisiejszej premii, ale myśle że bedzie good ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 No mozemy pod smokiem nałatwiej trafić czyli wiesz gdzie to ?? a jak nie wiesz to czekaj pod niebieska bramą napoleona 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi