Julka Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 W związku z tym, że już pojutrze (7.06) Boże Ciało i chyba wszyscy mamy wolne od pracy i szkoły dobrze by było zaplanować jakiś wypad Są chętni? Macie jakieś propozycje? 1 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Mariusz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pojedźcie na południe od Łodzi. 0 Cytuj
Michaels19free Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 siemka , jeśli gdzieś byście atakowali w strony łaskie to się pisze 0 Cytuj
kuba Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Ja bym się chętnie gdzieś przeleciał, byle pogoda była! 0 Cytuj
Psycho Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Pogoda podobnież ma być do 27 stopni hmmm jeśli chodzi o propozycje, może wypadzik na mazury, bądź południe Polski jakiś Kraków ??? 0 Cytuj
kuba Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 mazury to troche daleko na jeden dzień. 0 Cytuj
Mariusz Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 siemka , jeśli gdzieś byście atakowali w strony łaskie to się pisze Z Łodzi do Łasku? Nieee, na jeden dzień? Żartowniś...Pogoda podobnież ma być do 27 stopni hmmm jeśli chodzi o propozycje, może wypadzik na mazury, bądź południe Polski jakiś Kraków ??? Ten Pan bardzo rozsądnie mówi. Południe = fajne winkle. Dawajcie na południe. Albo chociaż Jura.mazury to troche daleko na jeden dzień.Z Krakowa? No trochę tak, ale można. 0 Cytuj
Michaels19free Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 gdzieś te strony zeby sie zaczepić heh:) a potem heja 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 W stronę słońca 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
krzycho Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 na Dell !!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 na Dell !!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifpopieram, 0 Cytuj
Grinch Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dookoła ronda Sibiraków!A tak na poważnie, to My się chętnie podłączymy jeśli czas pozwoli, bo być może coś innego nam wyskoczy.Jednak ogólnie opowiadamy się za południem kraju. W stronę Krakowa jest OK, może być. To fajne tereny. 0 Cytuj
Peteski Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nie no jak dla mnie pomysł fajny...tylko jak patrzę na pogodę to aż mi źle ...jeżeli by dopisała to ja też z chęcią bym się podczepił gdzieś 0 Cytuj
LUBIANY Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Do okoła świata może ??? 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Przestańcie pisać pierdoły, tylko podawać konkrety! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Kark Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 prawie Wszyscy maja wolne....prócz mnie 0 Cytuj
Mały Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 A wyrobicie sie na 19?? na spotkanko 0 Cytuj
Dzejdzej Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 prawie Wszyscy maja wolne....prócz mnie Niektórzy muszą pracować aby inny cieszyli się życiem ) 0 Cytuj
krzycho Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 A wyrobicie sie na 19?? na spotkanko pewnie i tak jak juz polansujemy sie na dellu to moze ten Toruń? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Łowicz na ludowe przyśpiewki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Wojtek_78 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 aja Wam mówię - jedziemy w piątek do Warszawy a po meczach do Lwowa (9.VI, mecz: Portugalia - Niemcy)! Bilety (zainteresowani) kupią pod stadionem. Niezainteresowani zwiedzą miasto, Ci mniej zainteresowani obejrzą mecz w Fanzonie z kibicami z Portugalii! Ja jadę na 100% choćby i sam. 0 Cytuj
Michu Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Może Szczyrk? Szybki dojazd, a na miejscu fajne winkle 0 Cytuj
Julka Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 ej, w ogóle może Maroko :/ Jest jeden dzień i na 19 mamy być w Łodzi, więc może nie szalejmy. Toruń? Jura? Kraków? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Rekomendowane odpowiedzi