Aerografit Opublikowano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2020 Na pewno każdy z Was przynajmniej raz widział wehikuł z naniesioną grafiką, która charakteryzuje się niespotykaną "głębią" i zastanawialiście się czy to naklejka czy nie, albo kask zrobiony tak, że nie sposób przejechać obok i nie zwrócić na niego uwagi. Być może wielu z Was zna już mnie i moją twórczość. Dla tych co nie znają: oferuję artystyczne malowanie aerografem na wszelkiego rodzaju powierzchniach (bo również na ścianach czy kabinach tirów), jednak głównym moim podłożem malarskim są kaski, trochę rzadziej motocykle (głównie z uwagi na to, że strasznie rzadko się przywiązujecie wszyscy do tych maszyn). Przy użyciu sprzętu, farb i materiałów z najwyższej półki jestem w stanie nanieść niemalże dowolny motyw. Zapraszam do obejrzenia moich realizacji na stronie https://www.aerografit.pl a jeśli ktoś chciałby być na bieżąco z moimi wypocinami to zapraszam do polubienia fanpage'a: http://www.facebook.com/aerografit Poniżej zaledwie kilka przykładowych realizacji - wrzucam same miniatury żeby nie "rozciągać zbyt bardzo" tego tematu w osi poziomej, zresztą wszystkie realizacje (i jeszcze więcej) są do obejrzenia w normalnym rozmiarze na wyżej wymienionych stronach/fanpage'ach.KASKI MALOWANE AEROGRAFEM: MOTOCYKLE MALOWANE AEROGRAFEM: 4 Cytuj www.aerografit.pl - aerograf na kaskach i motocyklach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Ej te malowania są za***iste. Bym wiedział to bym kupił garnek bez malowania. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Chyba czas zainwestować w nowy kask, żeby było na czym malować...😉 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi