arczix007 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja również mogę z ręką na sercu polecić sklep, gdyż ostatnio go odwiedziłem po raz drugi nie bez powodu Zaczynam swoją przygodę z motocyklami i potrzebowałem kompletnego stroju oraz kasku. Chłopaki lepiej doradzić mi nie mogli, bowiem rzeczy pasują idealnie, a ich jakość idzie w parze z obsługą przy miłej atmosferze Mi się niestety nie udało załapać na promocję z okazji urodzin FŁM ale jeśli ktoś czegoś potrzebuje to nie zastanawiać się w sobotę tylko brać bo tym bardziej warto! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciumi Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Dodam dobre słowo od siebie, kupowaliśmy ostatnio nowe kaski hjc, fachowa porada, wszystkie rozmiary i dobra cena. Inna pozytywna przygoda z motorwings to zakup stelaża, płyty i kufra, Jerry podał cenę, zaakceptowaliśmy ją a przy potwierdzaniu zamówienia wyszło że się pomylił na swoją niekorzyść. Finał był taki że zapłaciliśmy tyle co pierwotnie powiedział. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 jak teraz najlepiej do Was dojechać z Ronda Soldiarności ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja rowniez dodam swoje 5 groszy. Co prawda to nie odwiedzalem innych lodzkich sklepow - i sie raczej na to nie zanosi - ale stwierdzam fakty, ze moim zdaniem nikt chlopakow nie pobije. Jak juz moi przedmowcy pisali , profeska pelna geba i idealna atmosfera na spedzanie 2 h na zakup rekawic Jeszcze o termin na lagi powalcze -- jaka to byla flaszka ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 jak teraz najlepiej do Was dojechać z Ronda Soldiarności ? Najlepiej to dojedź do Wólczańskiej i jedź nią w kierunku Górniaka, gdy miniesz Mickiewicza to masz ich po prawej stronie w podwórzu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 jak teraz najlepiej do Was dojechać z Ronda Soldiarności ? Kopcińskiego, Jaracza do Wólczańskiej i potem cały czas Wólczańską 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 jak teraz najlepiej do Was dojechać z Ronda Soldiarności ? Można też lecieć prosto Kopcińskiego/Rydza do Tymienieckiego, potem Piotrkowska > Radwańska > Wólczańska... Szybka traska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 udało się dojechać. Motorwings - super sklep ! Dostałem dużą zniżkę za kupno wielosztuk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 udało się dojechać. Motorwings - super sklep ! Dostałem dużą zniżkę za kupno wielosztuk Jak w żabce ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viayo Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No tak... Nawet mati po schodach skakal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam jaka cena byłaby za rękawice alpinestars SP 8 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam jaka cena byłaby za rękawice alpinestars SP 8 ? Nie handlujemy Alpinestarsem. W podobnych pieniądzach możemy Ci zaproponować Spidi STS-r albo Held Troy. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Od dawna zanoszę się z zamiarem napisania opinii ale jakoś dziwnie za każdym razem znajduję sobie wytłumaczenie, że nie mam czasu . Dwa miesiące temu kupiłem buty http://www.xpdboots.com/product/x-zerowłaśnie w motorwings. Z zamiarem kupna drugiej pary butów nosiłem się przez kilka miesięcy. Zastanawiając się czy po butach długich są mi w ogóle potrzebne ( http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=1608 ). Odwiedziłem chłopaków w Motorwings w tej oraz innych sprawach wielokrotnie. W końcu zapadła decyzją, kupuję XPD. Nie żałuję żadnej złotówki jaką wydałem na te buty. Są one odpowiednio chronione - oczywiście jak na buty letnie. Wygodne, spokojnie po zejściu z moto mogę w nich chodzić bez absolutnie żadnych problemów. Do tego jak dla mnie wyglądają świetnie no i jak się okazało od przodu są bardzo przewiewne a to był jeden z priorytetów. Po założeniu tych butów zaraz po zmianie z Helda na zawiasie w bucie miałem istne tornado. Dzięki Mateusz za ułatwienie zakupu ! Bardzo przyjemnie się w nich zap******a. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Moja opinia o Motorwings - jak najbardziej pozytywna. Brałem ciuchy na 125/kurs z perspektywą żeby były już na dorosłe moto, które mam nadzieję lada moment stanie w garażu. Dlatego po obejrzeniu wielu opcji w wielu sklepach stwierdziłem, że nie chcę po taniości, tylko żeby już było na dłużej. W Motorwings mam wrażenie mają naprwdę dobrej jakości towar. Szczególnie spodobała mi się marka Spidi, fajnie wygląda, ma przemyślane rozwiązania i wysoką jakość. Kupiłem kurtkę 3w1, w obecne upały i tak idzie się zagotować (ale to nawet i w podkoszulku) ale do 30 st C przy ciągłej jeździe meshowa siateczka daje radę. Po wpięciu membrany robi się wiatroszczelnie i ciepło. Podpinki ocieplającej nie wpinałem jeszcze Do tego spodnie Spidi, a w zasadzie protekstory (uda + kolana) na siatce meshowej, super sprawa bo każde spodnie cywilne można przerobić na motocyklowe a w razie mega upałów i na goły tyłek idzie założyć Kurta w mocnej przecenie a na spodnie trochę rabatu, więc jestem zadowolony. Super się gada z chłopakami, doradzają i są mili. Butów niestety nie mieli takich jak bym chciał, więc kupowałem w Pabianicach. Czeka mnie jeszcze zmiana kasku z tanioszkowego jeta w którym jeździłem na 125 i będzie też albo HJC z Motorwings albo Nolan z Pabianic. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Zakupy kolejne i oczywiście szybko miło i przyjemnie (spodnie kupione ). Zaproponowano herbatkę, otrzymałem kilka porad dotyczących konserwacji odzieży oraz informacje o promocji z której mogę skorzystać. Na pewno wrócę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Przyjazny Motorwingsie, czy spodnie Held X Road są do zamówienia od producenta/dystrybutora czy skąd to tam bierzecie? Bo wyglądają jak jesienna wersja MeshLega... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTORWINGS Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 X-road nie rozpinają się do samego końca z żadnej strony. Rozpinają się bardzo daleko, ale nie mają opcji "chip'n'dales" (a wiemy, że na tym Ci zależy) Na ten moment w Heldzie dostępne są tylko XL, cena katalog 600, możemy zrobić 550zł. Czas oczekiwania do ustalenia. 0 Cytuj Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 He he he, opcja chip'n'dales, dokładnie :-D XL za małe, nigdy chyba nie znajdę spodni :-( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 He he he, opcja chip'n'dales, dokładnie :-D XL za małe, nigdy chyba nie znajdę spodni :-( To z Ciebie chip'n'dales wielkiego formatu! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Buractwem byłoby nie napisać tu po tak wspaniałej obsłudze. Wczoraj po raz kolejny wpadłem do sklepu co by przymierzyć kurtkę i podjąć decyzję co do zakupu. Byłe niezwykle sympatycznie, fachowo doradzono i w efekcie kupiłem kurtkę, w której czuję się jak by była szyta dla mnie na zamówienie. I nie był to Held, w którą celowałem wcześniej, a SPIDI. Na pewno wrócę tam jeszcze bo sporo do kupienia pozostało. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Tak tak ode mnie też dostaną dobre słowo:) niedawno byłem w deszczowy dzionek szukając rękawic dla swojego plecaczka no i są. Przy okazji spytałem o kaski. Po przymiarkach kilku sztuk i dobrych radach sprzedającego mam teraz szczekowca HJC a nie byle co. W ogóle podziw dla gościa za cierpliwość do takiej klientki jak moja żonka:) aha i dowiedziałem się że wiazd za ten szlaban jest bezplatny dla klientów tylko trzeba domofonem tryknąć pozdrawiam serdecznie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 wiazd za ten szlaban jest bezplatny dla klientów tylko trzeba domofonem tryknąć Ja tam zawsze obok szlabanu przejeżdżałem ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 pewno tak bym zrobił tylko puszką poleciałem niestety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Wiem, wiem, nabijam się :-) Chociaż ja do MW tylko o2o bo chłopaki zawsze dają wyjść ze sklepu i się przymierzyć w nowym ciuchu do moto, a to robi różnicę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
księgowa Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Również jak najbardziej polecam 0 Cytuj Fanka motocykli i najlepsza księgowa Łódź - Polecam swoje usługi i zapraszam do konsultacji biuro rachunkowe Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi