Skocz do zawartości

Przyjazny Sklep - motorwings

elfeti

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również mogę z ręką na sercu polecić sklep, gdyż ostatnio go odwiedziłem po raz drugi nie bez powodu Zaczynam swoją przygodę z motocyklami i potrzebowałem kompletnego stroju oraz kasku. Chłopaki lepiej doradzić mi nie mogli, bowiem rzeczy pasują idealnie, a ich jakość idzie w parze z obsługą przy miłej atmosferze

Mi się niestety nie udało załapać na promocję z okazji urodzin FŁM ale jeśli ktoś czegoś potrzebuje to nie zastanawiać się w sobotę tylko brać bo tym bardziej warto!

• 1 miesiąc temu...

Dodam dobre słowo od siebie, kupowaliśmy ostatnio nowe kaski hjc, fachowa porada, wszystkie rozmiary i dobra cena.

Inna pozytywna przygoda z motorwings to zakup stelaża, płyty i kufra, Jerry podał cenę, zaakceptowaliśmy ją a przy potwierdzaniu zamówienia wyszło że się pomylił na swoją niekorzyść. Finał był taki że zapłaciliśmy tyle co pierwotnie powiedział.

Ja rowniez dodam swoje 5 groszy. Co prawda to nie odwiedzalem innych lodzkich sklepow - i sie raczej na to nie zanosi - ale stwierdzam fakty, ze moim zdaniem nikt chlopakow nie pobije. Jak juz moi przedmowcy pisali , profeska pelna geba i idealna atmosfera na spedzanie 2 h na zakup rekawic :smile:

Jeszcze o termin na lagi powalcze -- jaka to byla flaszka ? :smile:

jak teraz najlepiej do Was dojechać z Ronda Soldiarności  ?

Najlepiej to dojedź do Wólczańskiej   i jedź nią w kierunku Górniaka, gdy miniesz Mickiewicza to masz ich po prawej stronie w podwórzu 

jak teraz najlepiej do Was dojechać z Ronda Soldiarności ?

Można też lecieć prosto Kopcińskiego/Rydza do Tymienieckiego, potem Piotrkowska > Radwańska > Wólczańska... Szybka traska :biggrin:

udało się dojechać. 

Motorwings - super sklep ! :biggrin: Dostałem dużą zniżkę  za kupno wielosztuk :smile:

Od dawna zanoszę się z zamiarem napisania opinii ale jakoś dziwnie za każdym razem znajduję sobie wytłumaczenie, że nie mam czasu :smile:
Dwa miesiące temu kupiłem buty http://www.xpdboots.com/product/x-zerowłaśnie w motorwings. Z zamiarem kupna drugiej pary butów nosiłem się przez kilka miesięcy. Zastanawiając się czy po butach długich są mi w ogóle potrzebne ( http://www.moto-opinie.info/?action=show&id_produktu=1608 ). Odwiedziłem chłopaków w Motorwings w tej oraz innych sprawach wielokrotnie. W końcu zapadła decyzją, kupuję XPD. Nie żałuję żadnej złotówki jaką wydałem na te buty. Są one odpowiednio chronione - oczywiście jak na buty letnie. Wygodne, spokojnie po zejściu z moto mogę w nich chodzić bez absolutnie żadnych problemów. Do tego jak dla mnie wyglądają świetnie no i jak się okazało od przodu są bardzo przewiewne a to był jeden z priorytetów. Po założeniu tych butów zaraz po zmianie z Helda na zawiasie w bucie miałem istne tornado. 
Dzięki Mateusz za ułatwienie zakupu :smile: ! Bardzo przyjemnie się w nich zap******a.

Moja opinia o Motorwings - jak najbardziej pozytywna. Brałem ciuchy na 125/kurs z perspektywą żeby były już na dorosłe moto, które mam nadzieję lada moment stanie w garażu. Dlatego po obejrzeniu wielu opcji w wielu sklepach stwierdziłem, że nie chcę po taniości, tylko żeby już było na dłużej. W Motorwings mam wrażenie mają naprwdę dobrej jakości towar. Szczególnie spodobała mi się marka Spidi, fajnie wygląda, ma przemyślane rozwiązania i wysoką jakość. Kupiłem kurtkę 3w1, w obecne upały i tak idzie się zagotować (ale to nawet i w podkoszulku) ale do 30 st C przy ciągłej jeździe meshowa siateczka daje radę. Po wpięciu membrany robi się wiatroszczelnie i ciepło. Podpinki ocieplającej nie wpinałem jeszcze ;) Do tego spodnie Spidi, a w zasadzie protekstory (uda + kolana) na siatce meshowej, super sprawa bo każde spodnie cywilne można przerobić na motocyklowe a w razie mega upałów i na goły tyłek idzie założyć ;) Kurta w mocnej przecenie a na spodnie trochę rabatu, więc jestem zadowolony. Super się gada z chłopakami, doradzają i są mili. Butów niestety nie mieli takich jak bym chciał, więc kupowałem w Pabianicach. Czeka mnie jeszcze zmiana kasku z tanioszkowego jeta w którym jeździłem na 125 i będzie też albo HJC z Motorwings albo Nolan z Pabianic.

• 1 miesiąc temu...

Zakupy kolejne i oczywiście szybko miło i przyjemnie (spodnie kupione ).

Zaproponowano herbatkę, otrzymałem kilka porad dotyczących konserwacji odzieży oraz informacje o promocji z której mogę skorzystać.

Na pewno wrócę :smile:

X-road nie rozpinają się do samego końca z żadnej strony. Rozpinają się bardzo daleko, ale nie mają opcji "chip'n'dales" ;) (a wiemy, że na tym Ci zależy)

Na ten moment w Heldzie dostępne są tylko XL, cena katalog 600, możemy zrobić 550zł. Czas oczekiwania do ustalenia.

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

• 2 tygodnie później...

Buractwem byłoby nie napisać tu po tak wspaniałej obsłudze.

Wczoraj po raz kolejny wpadłem do sklepu co by przymierzyć kurtkę i podjąć decyzję co do zakupu.

Byłe niezwykle sympatycznie, fachowo doradzono i w efekcie kupiłem kurtkę, w której czuję się jak by była szyta dla mnie na zamówienie.

I nie był to Held, w którą celowałem wcześniej, a SPIDI. Na pewno wrócę tam jeszcze bo sporo do kupienia pozostało.

Tak tak ode mnie też dostaną dobre słowo:) niedawno byłem w deszczowy dzionek szukając rękawic dla swojego plecaczka no i są. Przy okazji spytałem o kaski. Po przymiarkach kilku sztuk i dobrych radach sprzedającego mam teraz szczekowca HJC a nie byle co. W ogóle podziw dla gościa za cierpliwość do takiej klientki jak moja żonka:) aha i dowiedziałem się że wiazd za ten szlaban jest bezplatny dla klientów tylko trzeba domofonem tryknąć:smile: pozdrawiam serdecznie.