Skocz do zawartości

Przyjazny Sklep - motorwings

elfeti

Rekomendowane odpowiedzi

Dobrze wyposazony sklep i świetna obsługa. Kupiłem tam kurtkę i spodnie RST Ventilator II i buty RST oraz rekawice. Pełne zadowolenie. Nawet gdy stwierdziłem wadę w butach z reklamacją nie było żadnego problemu. I fajne jest też to, że mają dużo bezpiecznego miejsca do zaparkowania moto.

Cel jest niczym. Podróż wszystkim.

Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa

Zdecydowanie można polecić ten sklep. 3 lata temu kiedy zaczynałem swoją przygodę z motocyklami obskoczyłem większość sklepów i najlepiej wypadł Motorwings. Chłopaki znają się na rzeczy i nie wciskają na siłę swoich produktów. Na samym początku nie mieli kasku w rozmiarze XS (który powinienem był nosić), mogli mi wcisnąć S i jak niedoświadczony motocyklista pewnie byłbym zadowolony, a jednak Mateusz odradził i powiedział że mogę kupić na własną odpowiedzialność. Można u nich kupić zarówno ciuchy jak i części itp. Przed samym sklepem jest sporo miejsca także spokojnie można przyjechać motocyklem jak i autem.

Ps.

Ostatnio dziewczynie rozeszły się spodnie na szwach. Pojechałem do nich i wymienione mi na nowe. Profesjonalna obsługa.

• 2 tygodnie później...

Ja również do nich trafiłem i wszystkim ten sklep polecam.

Obsługa pierwsza klasa!!

Jako, że jestem laik w temacie ubioru to miałem do nich mnóstwo pytań, nie przerazili się i chętnie odpowiadali.

Kupowałem wszystko podwójnie (ubiór też dla żony), więc było trochę zachodu ale doradzili i dopasowali wszystko, nawet test był na moto Mateusza czy wszystko pasuje.

Jestem bardzo zadowolony, spory rabacik otrzymałem.

POLECAM!!!

Wszystko, co mam na sobie (poza butami), to z motorwings. Held jest dobrą marką, ale Mateusz jest rewelacyjny. Pomoże, doradzi, zamówi jak nie ma i tak jak powyżej, zawsze jest jakiś rabat. A, poza tym, jeszcze nigdzie nie znalzałem niższych cen Helda niż w MOtorwings.

• 2 tygodnie później...

No bez jaj. Tyle to można wyszukać... Posiadają stronkę. Adres też jest intuicyjny.

Ale od razu mówię, nawet jak pojedziesz w ciemno to będziesz zadowolony.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Zgadzam się, sklep fajny a obslga tym bardziej, dzięki chłopakom dobrałam sobie odpowiedni kombinezon ( choc nie kupowałam u nich), poza tym kto będzie znał się lepiej na potrzebach mojej Saszki jak nie jej poprzedni właściciel;)

PS. wktóym sklepie motocyklowym sprzedaje osobnik który nigdy nie jeździł na moto? Taka ciekawostka troche.

Tak troche nieładnie źle mówić więc olewam tą obłudę choć mógłbym dzięki temu, wam forumowiczom zaoszczędzić cennego czasu. Jest tylko jedno ale. Kolo miał takie śmieszne okulary typu lenonki i był po prostu pracownikiem, nie mam pojęcia czy jeszcze tam pracuje czy nie. Za to MotorWings klasa.

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Jestem ich stalym klientem. Na początku przygody z motocyklami troche błądzilem po innych sklepach ale od kiedy raz do nich wszedlem to juz tak zostalo.

Kupilem u nich doslownie wszysko z ubioru dla siebie jak i plecaka, wszystko super.

Zdazyly sie reklamacje ale zalatwione ze 100% skutecznoscia i zadowoleniem dla mnie.

Pytal ktos o kufry, w stalej ofercie nie maja ale sprowadzili dla mnie w rewelacyjnych cenach, bylo taniej niz w sklepach które zajmuja sie tym na codzień.

I najnowsza informacja z pierwszej ręki:

w niedlugim czasie bedą prowadzili takze serwis.

Wszystkim goraco polecam.

Serwis to od dłuższego czasu już prowadzą. Zrobili mi przednie zawieszenie i hamulce, jest za***iście! Ceny mają niezłe, a i pogadać sobie jest miło :smile:

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

• 2 tygodnie później...

Dziś kupione jeansy Helda wraz z protektorami. Po starej znajomości upuścik był. Akurat trafiłem na problem z terminalem więc na wszelki wypadek jadąc zabierzcie ze sobą gotówkę. Oczywiście miło, sympatycznie przy okazji pogadaliśmy i fajeczkę wypaliliśmy.

Dziś kupione jeansy Helda wraz z protektorami. Po starej znajomości upuścik był. Akurat trafiłem na problem z terminalem więc na wszelki wypadek jadąc zabierzcie ze sobą gotówkę. Oczywiście miło, sympatycznie przy okazji pogadaliśmy i fajeczkę wypaliliśmy.

Cześć,

terminal już naprawiony jest, więc serdecznie zapraszamy z kartami.

Jednocześnie dziękujemy wszystkim za pochlebne opinie w tym temacie-będziemy jeszcze bardziej się starać dopingowani tym, co tu czytamy :smile:

Wkrótce pojawi się od nas parę tematów w związku z wyprzedażami oraz promocją związaną z oficjalnym otwarciem warsztatu-ale nie będę zdradzał szczegółów, skoro za 2-3 dni będzie można o tym przeczytać na forum. No chyba, że ktoś podjedzie osobiście to zdradzimy na miejscu co i jak ;)

Zapraszam też na nasz fanpage na facebooku- www.facebook.com/Motorwings.

Oprócz nowych promocji znajdziecie tam zdjęcia z naszych wyjazdów, aktualności motocyklowe i inne pierdoły.

Pozdrawiamy

Polub nas na Facebook'u http://www.facebook.com/Motorwings

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Jakoś nigdy nie było mi po drodze do Motorwings, ale jako że mój pracodawca przeniósł swoje biuro pod ten sam adres - zajrzałam przy okazji. Jak każda kobieta mam skłonność do nieprzewidzianych zakupów, wiec wyszłam z zamówieniem na łamane klamki :biggrin: Profesjonalna obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie. Po kilku dniach telefon, że klameczki już na mnie czekają. Obecnie, już zamontowane, zdobią r6, a ja na pewno wrócę do Motorwings. Polecam!

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Ale będziesz miała blisko, nie ma tam powierzchni do wynajęcia to może i swojego pryncypała namówię

Tam jest tylko siedziba biura, a nie moje miejsce pracy, na szczęście, bo inaczej miałabym przed oczami wizję bankructwa :P 

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.