Krystian2259 Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Też się pochwalę. Oto moja Kawasaki zx6r z 2007 kupiona w maju 2019r. Przesiadłem się z litrowwgo Tuono na nią. Łatwość prowadzenia i hamulce w niej po prostu szokują, są mega ostre. Po 50km jak jechałem do domu myślałem sobie,, kur.. co ja kupiłem jakie to nie wygodne,, ale.po kilku dniach przyzwyczaiłem się do niej i nie zamienił bym teraz jej na żaden inny motocykl. 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 13 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2020 Fajna "śtuka". Plastiki mi się zawsze podobały, ale totalnie nie dla mnie. Kanapa i pozycja do jazdy na co dzień zawsze skreślały takie moto dla mnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2259 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 (edytowane) Ja mam taki plus że mało po mieście jeżdżę to nie mam takiej męki. Od 100km dobrze się jeździ i w miarę wygodnie jest. Podejrzewam że chodzi ci też o to że masz problemy z plecami. Też miałem takie problemy. Polecam gimnastykę pleców. Jak chcesz mogę ci kilka filmów podesłać . Edytowane 14 Stycznia 2020 przez Krystian2259 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 xD rozbawiłeś mnie w uj. Nie mam problemów z plecami, bardzo aktywny ze mnie człowiek Pozycja jest strasznie niewygodna dla mnie. Moja historia zaczynała się od simsona>supermoto, a później naked(suzi gsr600). Nie wyobrażam sobie po prostu męczyć się na sporcie na przejażdżce, która ma sprawiać przyjemność Takie sprzęty zawsze widziałem w kategorii do jakiej zostały stworzone - torówki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langus92 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Fajna maszyna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 19 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Co tu będę dużo pisał, podoba mi się. Planowałem na ten sezon 636 z lat 03-04 ale fundusze nie pozwolą i będzie Z750, jednak chętnie bym się przysiadł sprawdzić jak leży w kroczu z moim wzrostem 😁 Edytowane 19 Lutego 2020 przez TomekW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2259 Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dnia 19.02.2020 o 10:40, TomekW napisał: Co tu będę dużo pisał, podoba mi się. Planowałem na ten sezon 636 z lat 03-04 ale fundusze nie pozwolą i będzie Z750, jednak chętnie bym się przysiadł sprawdzić jak leży w kroczu z moim wzrostem 😁 Ile masz wzrostu? Jak sportem nigdy nie jeździłeś to będziesz na początku w małym szoku. Ja mam 180 wzrostu i dobrze mi się jeździ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Miałem CBR 600RR 2008. Dobrze wspomniam. Pewnie znowu ją kupię i będzie na tor. Jeździłem nią również po Włoszech - Toskania i nie narzekałem na żadne bóle, kwestia poprawnej pozycji i techniki. Więc opinie co do wygody, ergonomi itp. o sportach polecam Krystian brać z dużym dystansem. Tym bardziej, że niektórzy jak się zarzekali, że sport jest fatalny i nie wygodny po zakupie zmieniali zdanie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekW Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) Ja mam 173 cm. Ostatnie 2 sezony jeździłem CBR 600 f4 i nie było źle. Jestem ciekawy bo siedziałem na CBR 600 rr pc40 i byłem w szoku jak dużo niższy jest i mniejszy od f4, w związku z tym siedziało mi się świetnie. Co do pozycji, w f4 była znośna ale czasem plecy doskwierały, choć to nic w porównaniu z bólem pleców od usypiania dziecka 😂 Może raczej to był właśnie powód. Edytowane 23 Lutego 2020 przez TomekW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Fajny Ninja - szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian2259 Opublikowano 26 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Dnia 23.02.2020 o 11:33, Piuriel napisał: Miałem CBR 600RR 2008. Dobrze wspomniam. Pewnie znowu ją kupię i będzie na tor. Jeździłem nią również po Włoszech - Toskania i nie narzekałem na żadne bóle, kwestia poprawnej pozycji i techniki. Więc opinie co do wygody, ergonomi itp. o sportach polecam Krystian brać z dużym dystansem. Tym bardziej, że niektórzy jak się zarzekali, że sport jest fatalny i nie wygodny po zakupie zmieniali zdanie. Nie pisałem że jest źle. Jak się wyjedzie z miasta nie jest źle. W maju wyjeżdżam pojeździć po Aplach na kołach. Tempomat już zamówiony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi