Taras Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Koniecznie mnie korci, żeby coś do mojej Hondy dokupić.Pomyślałem, że może na początek kupie sobie spacerówki, może oparcie dla kierowcy.Ale może to nie ma sensu?Jaka jest przydatność takich dodatków?Honda VT750C 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Problemik z wgramoleniem się na furę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taras Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Problemik z wgramoleniem się na furę Prosta odpowiedź, przekonałeś mnie.W moim wieku i z moją gibkością oparcie mogę sobie darować! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ale spacerówki możesz nabyć... na trasie się przydają 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tak naprawdę to zastanów się jak ubrać laleczkę biorąc pod uwagę to:Czy Będziesz jeździł w dłuższe trasy czy też raczej "dookoła komina"?Sam czy w duecie?Czy ma to być pełne ubranko czy raczej minimalistyczne podejście?Nie wiem co już na niej masz. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Spacerówki- dobra rzecz (zwłaszcza przy długich przelotach). Z innych rzeczy.... eee... szyba ? Jeśli chcesz jeździć powyżej 100 (wcale nie oczywiste przy chopperach) to mocno pomaga. Może skórzane ochraniacze na gmole (wtedy jest szansa że nie porysują się przy- odpukać- stłuczce) ? 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taras Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Tak naprawdę to zastanów się jak ubrać laleczkę biorąc pod uwagę to: Czy Będziesz jeździł w dłuższe trasy czy też raczej "dookoła komina"? Sam czy w duecie? Czy ma to być pełne ubranko czy raczej minimalistyczne podejście? Nie wiem co już na niej masz. Wprawdzie motorek jest już prawie ubrany (chyba), takiego go kupiłem, ale chcę coś od siebie zrobić.Na razie jeżdżę po trójkącie, Stróża, Tuszyn, Pabianice, czyli w dookoła komina. Niebawem zaczną się dłuższe wycieczki. Udało mi się, po licznych podejściachm, namówić żonę, już jeździmy razem. Dlatego z oparcia rezygnuję. Myślę o spacerówkach i light barach. Na te ostatnie jestem zdecydowany, tyle, że chciałbym je kupić i dać komuś do zamontowania. Szukam także firmy, w której mógłbym serwisować motor i ewntualnie doposażać w dodatkowe akcesoria. A tak wygląda moja oblubienica! https://picasaweb.google.com/taran1956/HondaVT750CRC50 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Taras a Ty nie jestes czasem moj sasiad?? tak po blachach patrze za dzien, dwa odbieram swojego sprzeta po regulacjach od Jakubka to mozemy sie umowic na jakis wspolny wypadzik po okolicy jesli bedziesz mial czas i checi. a co do serwisu, to czytajac forum pewnie zauwazyles ze wielu poleca Kube z Drewnowskiej w Łodzi, a w Pabianicach slyszalem duzo dobrego o Michale z Konstantynowskiej http://www.motocykle-pabianice.pl/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taras Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Taras a Ty nie jestes czasem moj sasiad?? tak po blachach patrze za dzien, dwa odbieram swojego sprzeta po regulacjach od Jakubka to mozemy sie umowic na jakis wspolny wypadzik po okolicy jesli bedziesz mial czas i checi. a co do serwisu, to czytajac forum pewnie zauwazyles ze wielu poleca Kube z Drewnowskiej w Łodzi, a w Pabianicach slyszalem duzo dobrego o Michale z Konstantynowskiej www.motocykle-pabianice.pl | Serwis, sklep i komis motocyklowy - łódzkie Chyba nie, widzę, że jesteś z Pabianic, ja rezyduję na ul. Kolumny w Łodzi, ale od kilku dni bywam prawie co dziennie w Pabianicach, tak jak pisałem wcześniej, Pabianiceleżą na mojej teraz uczęszcznej trasie. Bo muszę powiedzieć, że wiele lat nie jeździłem i teraz ostro sobie trenuję po okolicy. A swoją drogą, to kiedyś albo się spotkamy na jakimś zlocie, albo i razem pojedziemy. Pierwej trochę potrenuję. Co do mechanika to pewnie do Kuby pojadę. Te Pabianice też nie są dla mnie daleko, więc może i do nich zawitam. Tak czy siak, dziękuję za poradę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Moja kobita się na oparcie uparła. Twierdzi że się boi że do tyłu spadnie. Spacerówki to fajny patent polecam, mam i chwalę sobie bo mi wygodnie. Nawet nie myślałem o lb jakoś mi nie pasują do całej wizji. PS: ładna laleczka. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taras Opublikowano 5 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam, kupiłem i zamontowałem: 1. Spacerówki 2. Light Bars Z tych pierwszych jestem bardzo zadowolony, w ostatnim czasie pokonałem kilka długich tras, po spokojnych drogach. Spacerówki bardzo się przydały, dały mozliwość rozprostwania kolan, generalnie polecam panom powyżej 50. Te drugie? Nie mam pojęcia czy mi są potrzebne, czasami je zapalam, czasami nie. Fakt, jeżdżę tylko w dzień. Na pewno zmieniły wygląd motoru. Czy jest ładniej? To też rzecz gustu. Podsumowując, moja opinia dla LB jest neutralna. Z oparcia dla kierowcy zrezygnowałem. pozdrawiam taras 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wrzuciłbyś fotkę po przeróbkach... tak kolegom żałujesz 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Taras, jak chcesz spacery na zamówienie robione, z kwasówy, to daj znać, bo ostatnio właśnie robie na warsztacie i zbroimy motocykle między innymi... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taras Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Honda VT 750. Kilka zdjęc przed założeniem light bars i po. pozdrawiam wszystkich co czekają na wiosnę. Taras Honda VT 750. Kilka zdjęc przed założeniem light bars i po. pozdrawiam wszystkich co czekają na wiosnę. Taras https://picasaweb.google.com/105363543381444379655/HondaLight?authkey=Gv1sRgCNSmzZ_UgKq_oQE 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Regis a macie wyginarke ? potrzebował bym wygiąc rury o fi 54mm 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi