Bosspl Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Witam,proszę o poradę o zakup pierwszego Moto 125. Budżet 4tys zł. Z tego co przeglądam,wpadła mi w oko Yamaha ybr 125, czy to dobry wybór? Jestem dość wysoki 190cm Ewentualnie jakie propozycje 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Czołem - szukaj w dziale "Motocykle" - na pewno coś dla siebie znajdziesz. 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
Pajmon Opublikowano 5 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2019 Hej, Trafiłeś do "Powitalni" - takie zapytanie w innym dziale forum. Niemniej jednak "Powitać" 0 Cytuj
Robaszek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 Witam. YBR kupisz choć wygląda jak romet iceny ich sporawe. Ale za 4tys możesz dostać ładnie utrzymane suzuki GN125. Sprzęt wytrzymały i spokojnie dla wysokiej osoby. Ale wygląd troszkę tradycyjny. 0 Cytuj
A04 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Rekomendowane odpowiedzi