tajnywspółpracownik Opublikowano 6 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2019 Co nam po super zapięciu jak kask jest taki sobie-średni. A Chińczycy atesty mają wszystkie na wszystko! 0 Cytuj
tajnywspółpracownik Opublikowano 27 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Kupiony HJC FG ST!!! Wiem że to koniec produkcji tego modelu, ale na moim baniaku leży idealnie.Jak w trasie zobaczymy? No i ma zapięcie DD (Info dla walczących o bezpieczeństwo)😉 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 27 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2020 Dnia 6.12.2019 o 20:25, tajnywspółpracownik napisał: A Chińczycy atesty mają wszystkie na wszystko! a gdzie ty wyczytałeś że nolan ma coś wspólnego z chińczykami? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
tajnywspółpracownik Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2020 10 godzin temu, kosmaty napisał: a gdzie ty wyczytałeś że nolan ma coś wspólnego z chińczykami? Źle się zrozumieliśmy! W mojej wypowiedzi nie chodzi mi o nolana, wiem że to Włochy. Często zwracamy uwagę na jeden element zapominając o innych punktach. " Łańcuch jest tak mocny, jak najsłabsze jego ogniwo." A HJC niby Korea, a wyprodukowany w Wietnamie! 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi