carlos Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 (edytowane) Cześć, w tym roku zrobiłem prawo jazdy na kategorię A (zdałem za pierwszym razem!) ale już w ubiegłym sezonie ćwiczyłem 125tkę. Przez parę miesięcy jeździłem Yamahą YBR 250. Teraz cieszę się jazdą Hondą CBF 600 SA. Myślę, że przy tym motocyklu zostanę (przynajmniej na razie Mieszkam w powiecie pruszkowskim, więc do Łodzi mam niedaleko. Mam nadzieję poznać na tym Forum ludzi dzielących moją pasję, może spotkać się, może wzbogacić swoją wiedzę o Wasze doświadczenia. Pozdrawiam Sławek Edytowane 10 Listopada 2019 przez carlos (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A04 Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 EL-o 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajmon Opublikowano 11 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2019 Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andmst Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Witamy :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outsidermma Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlos Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie! Szkoda że kończy się sezon i pewnie nie ma w planach na najbliższy czas żadnych spotkań czy innych imprez. Słyszałem jednak, że spotykacie się w mieście. Może więc może w jakiś cieplejszy weekend lub już na wiosnę przetrę szlak do Łodzi :) Tymczasem pozostaje eksplorować Forum. Szukałem postów dotyczących Hondy CBF 600SA ale nie znalazłem. Czy są tu posiadacze tego modelu? Jest w Internecie sporo materiału o CBF600 ale albo są to modele gaźnikowe albo różniące się od mojego. Tak więc zawsze trzeba liczyć się z różnicami. Może powinienem założyć taki wątek? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 24 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Witam! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi