setool Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Witam serdecznie,w związku tym, że już po sezonie to należy przygotować się do kolejnego. Kupię najchętniej od motocyklisty sprzęcik na kolejny rok. Mam na oku Yamahę FZ6, Suzuki GSX-R czy Suzuki VZ 800. Generanie jeśli sport to minimum 600 ccm3, a cruiser 800cm3. W tym roku ktoś sprzedawał fajną maszynę na forum Triumpha ST 1050, bodajże Karpiu - pozdrawiam. Niestety już po ptokach. Temat nie na już. Na spokojnie. Cena do 10tys. Tyle w skrócie. Oczywiście jeśli cena będzie wyższa i model inny ciekawy mający w sobie to coś to jestem otwarty na propozycje. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Podjedź do Liberty Motors na Dąbrowskiego. Tam mają chyba zdrową FZ8 akurat chyba jeszcze, jednak w wyższym budżecie. Mimo to warto tam zajrzeć, bo mają też inne używki a jak nie to też pogadasz z @kosmaty, który tam pracuje i zna wszystkich więc może coś podpowie 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 Dzięki wielkie za info. Przejadę się tam w weekend. Niestety specjalista z działu używek nie odpisuje na maile.Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2019 Mam piekna Yamahe FZ6: https://www.olx.pl/oferta/yamaha-fz6s-fazer-600-z-niemiec-2005-piekna-idealna-CID5-IDCwTXg.html Zobacz moje inne ogloszenia. Mam także GSXR 1000 K1 za 10 tys 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Dzięki ale nie szukam świeżutko sprowadzonych z Niemiec czy Francji perełek. 99r 23k km? Ehhhh. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 ~1000km rocznie xD 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Śmiej się śmiej.Znajomek ma od 4 lat Vstroma ubranego do turystyki a zrobił 2300km.. Jest pierwszym właścicielem Także zdążają się małe przebiegi. Boso, ale w ostrogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 4 minuty temu, NIKT napisał: Jest pierwszym właścicielem I tutaj padają magiczne słowa "pierwszy właściciel". Jeśli motocykl ma przebieg 2300km to będzie kosztował tyle samo co inne moto z tego rocznika? Zobaczcie tak dla siebie wg przebiegu ile kosztują moto na mobile.de, a ile na allegro czy otomoto i porównajcie też przebiegi dla tych samych roczników. Ale nie był zakładany wątek by gdybać o handlarzach czy innych użytkownikach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIKT Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Jeśli motocykl ma przebieg 2300km to będzie kosztował tyle samo co inne moto z tego rocznika? Zawołał za niego ok 2 tys więcej, a itak dzwonili gderacze że "drogo" albo "licznik cofany" czy przedstawiali mu wyliczenia ile się robi rocznie motocyklem kilometrów...To tak jakbyś chciał odzyskać cenę całego założonego majdanu sprzedając motocykl - ubrane a golasy to różnica rzędu 2-3 tys a majdanu na nim często za 7-8 tys.Dlatego coraz częściej ludzie "rozbierają" motocykle z dodatków i sprzedają je osobno. Mówię o moto 2014+ jak patrzę na klubie co chłopaki sprzedają.A wątek o handlarzach już jest.Boso, ale w ostrogach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 19 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Słyszał ktoś o tej firmie? Pozytywy, negatywy? https://honda-plaza-moto.otomoto.pl/ Są jakieś salony autoryzowane sprzedające używki godne polecenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eramus Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Znajomy kupował u nich i koleje tez chce wziac od nich https://edmoto.otomoto.pl/ 0 Cytuj " Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Znalazłem kilka ofert, nieco nadszarpną budżet ale trudno. Proszę doświadczonych forumowiczów o opinie. Ewentualnie jeśli z nowych to KTM Duke 390 jest za 20800. Z tym, że na wzrost 186cm nie wiem czy się nadaje. Chociaż przymierzałem się i wydaje się ok.https://www.otomoto.pl/oferta/honda-cb-650f-abs-salon-pl-i-wl-bezwypadkowy-aso-fv23-ID6Cq75T.html#584b8ff206https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-vz-vzr-800-intruder-salon-pl-kufry-boczne-ks-serwisowa-ID6Ax6aA.html#17db796083https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-xvs-xvs950a-salon-polska-pierwszy-wlasciciel-serwis-yamaha-ID6CFV3d.html#0605a836a7https://www.otomoto.pl/oferta/kawasaki-z-a2-ID6CzHCm.html#db9b688078https://www.otomoto.pl/oferta/honda-vt-vt-750s-salon-pl-aso-2-wlasc-shadow-ID6BmJZk.html#584b8ff206Co myślicie zwłaszcza o choperach? XVS tej niebieskiej?Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 3 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dla mnie trochę dziwne zestawienie. Może najpierw się zastanów co Ci w duszy gra? Czy chcesz sobie jeździć pyrkoląc 80-100km/h na cruiserze czy chcesz jeździć z zacięciem sportowym, ze tak to ujmę. Proponowane przez Ciebie motocykle mają różne charaktery i trudno je porównywać ( chociażby Kawasaki Z z Hondą Shadow ). Łączy je jedno. Mają dwa koła i silnik 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Dla mnie trochę dziwne zestawienie. Może najpierw się zastanów co Ci w duszy gra? Czy chcesz sobie jeździć pyrkoląc 80-100km/h na cruiserze czy chcesz jeździć z zacięciem sportowym, ze tak to ujmę. Proponowane przez Ciebie motocykle mają różne charaktery i trudno je porównywać ( chociażby Kawasaki Z z Hondą Shadow ). Łączy je jedno. Mają dwa koła i silnik Ale nie chodzi o porównanie. To są moje propozycje zakupu. Jestem zdecydowany w stronę cruiserów i choperow, ale nakeda nigdy nie miałem. Ktoś coś słyszał o firmie VCruiser? Mają salony w całej Polsce. Jak często powinno się wymieniać pas napędowy? Teoretycznie co 20k km, a z latami jak jest? Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 (edytowane) Jeśli stan pokrywa się z opisem to bym jechał oglądać. Pierwszy właściciel, polska maszyna, mały przebieg - same pozytywy. (Chodzi mi o XVS, ale Ztka też niczego sobie). Poza motocyklem, z tego co wystawiłeś sam nie wiesz jakiego moto szukasz. Polecam Ci przejechać się każdym, na którego masz ochotę. Charakterystyka pracy każdego silnika + pozycja wymusza na kierowcy inną jazdę. Nawet w obrębie tej samej klasy naked vs naked. Już nie mówiąc o tym, że zależy do czego Ci moto potrzebny i czego od niego oczekujesz Edytowane 4 Grudnia 2019 przez Munga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 8 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Już się umówiłem w pt. A po kilku godzinach zadzwonili do mnie, że zamknięty salon będzie z przyczyn od nich niezależny. Dziwna sprawa. A czy ktoś coś wie o tym sprzęcie w liberty?https://www.otomoto.pl/oferta/yamaha-xvs-950-midnight-star-ii-wlasciciel-niski-przebieg-ID6CHXzo.html#683b8b1f2eWysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
setool Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Temat można zamknąć. Kupiono Sv650X. Mam od razu pytanie, czy lusterka powinny być nie do ruszenia? Nie wiem czy są tak skręcone i trzeba je za każdym razem odkręcać i dokręcać czy np. po prostu ktoś za mocn dopieprzyl?Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi