m_sokol Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 100% racji, bo w kryrycznej sytuacji nie ma czasu, na zastanawianie sie czy lepiej połozyc moto, czy może lepiej nie kłasc,czysty przypadek i kupa szczescia jak sie wyjdzie z tegoZgadzam się z powyższym. Ja tak sobie myślę, że ćwiczyć można prawidłowe odruchy i wyczucie maszyny i na 100% trzeba to robić. Daje to taki plus, że w sytuacji awaryjnej można się skupić na ratowaniu własnego tyłka a nie na próbie okiełznania klamki hamulca. Reszta zależy od zdrowego rozsądku, przewidywania i w dużej mierze od szczęścia. A jedyne co możemy zrobić to spróbować pomóc szczęściu zachowując zdrowy rozsądek i umiar. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 hahaha Piżmak-cały czas ćwiczę - zapytaj hasera i thebestof78 , ale tak myślę że taki trening może być nie za wesoły w przypadku błędu - ups i gleba albo dzwon 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 no no haser i siwutek obok siebie na drodze -----> patrz trening murowany 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Pogadaj z Adkiem on i jego zipo mają durze doświatczenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Grześ ty czytaj - trening a nie padaka - hehe, wole z haserem trenować bo taniej wychodzi 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 wczoraj mialem niemal identyczna sytuacje jak z filmiku z tą różnicą ze była noc, nie bylo machającego czlowieka i tir nie włączył kierunku. a no i nie polozylem motocykla tylko zaczalem hamowac i zatrzymalem sie 15,8, góra 16,2 cm. od koła TIRa http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif postanowil nagle zawrócic z srodkowego pasa tepy ch*j -.- 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 17 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ostatnia opcja to "odklejenie się" od motocykla. I nadal wydaje mi się że przy szlifie lecisz w tym samym kierunku co motocykl i łatwiej jest wlecieć w ten motocykl, niż polecieć obok. Gdyby mój brat do końca trzymał się motocykla to wleciałby razem z nim w barierkę. Biorąc pod uwagę to, co zostało z motocykla mogłoby się to dla niego źle skończyć. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi