4ride.pl Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Rabaty w 4ride.pl! Do 13.10.2019r. CAŁY* ASORTYMENT 15% TANIEJ na hasło "JESIEN2019" ! Odwiedź nasze salony stacjonarne Katowice, Gdańsk, Wrocław, Warszawa, Łódź, Poznań lub wpisz w koszyku kod: "JESIEN2019" * rabat nie dotyczy marki Dainese, AGV. Rabat jest naliczany od ceny detalicznej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Rabat dotyczy rzeczy na stanie czy również tych do zamówienia? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
4ride.pl Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 2 godziny temu, Piuriel napisał: Rabat dotyczy rzeczy na stanie czy również tych do zamówienia? Te zamawiane też z małymi wyłączeniami co potrzeba? 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Ja chciałem zamówienie zrobić: W sobotę wpadnę do Was. Mam jeszcze parę drobiazgów w głowie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
4ride.pl Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Właśnie niedawno jak zauważyłem, że uzupełniło się to malowanie na magazynie Arai, Próbowałem sobie przypomnieć kto o nie pytał 1 Cytuj
4ride.pl Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2019 Do 03.01.2020r. CAŁY* ASORTYMENT 15% TANIEJ! Odwiedź nasze salony stacjonarne Katowice, Gdańsk, Wrocław, Warszawa, Łódź, Poznań lub wpisz w koszyku kod: "MOTOSWIETA" * rabat nie dotyczy marki Dainese, AGV, Rev'it. Rabat jest naliczany od ceny detalicznej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami. 0 Cytuj
4ride.pl Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2020 Czy walentynki można powiązać z miłością do motocykli? Zdecydowanie tak! Dlatego chcieliśmy uczcić ten wyjątkowy dzień. Już 14 lutego w 4ride.pl rabat 14% na cały* asortyment. Aby z niego skorzystać, należy wpisać w koszyku kod: walentynki lub odwiedzić jeden z naszych salonów stacjonarnych w: Łodzi, Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu, Poznaniu, Katowicach i Krakowie,*rabat nie dotyczy marek: Dainese, AGV, Shoei, REV`it, oraz YCF 0 Cytuj
gary Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2020 Byłem, kurtki poprzymierzałem, z fachowych konsultacji skorzystałem i zakupu dokonałem. Teraz tylko czekać na dostawę, suche dni i można latać. Polecam zakupy w 4ride.pl (przynajmniej w łódzkim sklepie). 1 Cytuj
4ride.pl Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2020 18 godzin temu, gary napisał: Byłem, kurtki poprzymierzałem, z fachowych konsultacji skorzystałem i zakupu dokonałem. Teraz tylko czekać na dostawę, suche dni i można latać. Polecam zakupy w 4ride.pl (przynajmniej w łódzkim sklepie). Bardzo nam miło, że mogliśmy pomóc 1 Cytuj
jaquzie Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Ja tylko dodam 3 słowa o 4ride w Łodzi: szybko, bezproblemowo, profesjonalnie Kontakt mailowy znakomity, osobiście tak samo, ledwo zdążyłem zamòwić osłony na chłodnice, a już musiałem je zakładać bo dotarły po niecałym dniu. Nie obyło się i bez rabatu 😎 Dzięki! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
4ride.pl Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2020 Przedsezonowa akcja promocyjna -15% Nie możecie doczekać się sezonu? My już szykujemy motocykle! Żeby ułatwić Wam przygotowania, w dniach 12-16.03.2020 r przygotowaliśmy akcję -15% na cały* asortyment! Wystarczy podać w salonie hasło: 2020MARZEC *rabat nie obowiązuje na marki: Dainese, AGV, Rev'it, Shoei, YCF 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi