4ride.pl Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Rabaty w 4ride.pl! Do 13.10.2019r. CAŁY* ASORTYMENT 15% TANIEJ na hasło "JESIEN2019" ! Odwiedź nasze salony stacjonarne Katowice, Gdańsk, Wrocław, Warszawa, Łódź, Poznań lub wpisz w koszyku kod: "JESIEN2019" * rabat nie dotyczy marki Dainese, AGV. Rabat jest naliczany od ceny detalicznej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Rabat dotyczy rzeczy na stanie czy również tych do zamówienia? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 2 godziny temu, Piuriel napisał: Rabat dotyczy rzeczy na stanie czy również tych do zamówienia? Te zamawiane też z małymi wyłączeniami co potrzeba? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Ja chciałem zamówienie zrobić: W sobotę wpadnę do Was. Mam jeszcze parę drobiazgów w głowie. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Właśnie niedawno jak zauważyłem, że uzupełniło się to malowanie na magazynie Arai, Próbowałem sobie przypomnieć kto o nie pytał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Do 03.01.2020r. CAŁY* ASORTYMENT 15% TANIEJ! Odwiedź nasze salony stacjonarne Katowice, Gdańsk, Wrocław, Warszawa, Łódź, Poznań lub wpisz w koszyku kod: "MOTOSWIETA" * rabat nie dotyczy marki Dainese, AGV, Rev'it. Rabat jest naliczany od ceny detalicznej. Rabat nie łączy się z innymi promocjami. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 14 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2020 Czy walentynki można powiązać z miłością do motocykli? Zdecydowanie tak! Dlatego chcieliśmy uczcić ten wyjątkowy dzień. Już 14 lutego w 4ride.pl rabat 14% na cały* asortyment. Aby z niego skorzystać, należy wpisać w koszyku kod: walentynki lub odwiedzić jeden z naszych salonów stacjonarnych w: Łodzi, Warszawie, Gdańsku, Wrocławiu, Poznaniu, Katowicach i Krakowie,*rabat nie dotyczy marek: Dainese, AGV, Shoei, REV`it, oraz YCF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 16 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Byłem, kurtki poprzymierzałem, z fachowych konsultacji skorzystałem i zakupu dokonałem. Teraz tylko czekać na dostawę, suche dni i można latać. Polecam zakupy w 4ride.pl (przynajmniej w łódzkim sklepie). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 17 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 18 godzin temu, gary napisał: Byłem, kurtki poprzymierzałem, z fachowych konsultacji skorzystałem i zakupu dokonałem. Teraz tylko czekać na dostawę, suche dni i można latać. Polecam zakupy w 4ride.pl (przynajmniej w łódzkim sklepie). Bardzo nam miło, że mogliśmy pomóc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Ja tylko dodam 3 słowa o 4ride w Łodzi: szybko, bezproblemowo, profesjonalnie Kontakt mailowy znakomity, osobiście tak samo, ledwo zdążyłem zamòwić osłony na chłodnice, a już musiałem je zakładać bo dotarły po niecałym dniu. Nie obyło się i bez rabatu 😎 Dzięki! 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4ride.pl Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 Przedsezonowa akcja promocyjna -15% Nie możecie doczekać się sezonu? My już szykujemy motocykle! Żeby ułatwić Wam przygotowania, w dniach 12-16.03.2020 r przygotowaliśmy akcję -15% na cały* asortyment! Wystarczy podać w salonie hasło: 2020MARZEC *rabat nie obowiązuje na marki: Dainese, AGV, Rev'it, Shoei, YCF 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi